מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשרסיגל06/07/2012
בוקר טוב
אני נמצאת בתהליכי גירושין במשך 6 שנים כל התקופה הזו לא היו לי בכלל קשרים עם גברים.בחודש האחרון יש מישהו שהתחיל לחזר אחריי והוא גם הודה בזאת.מאוד שמחתי אבל גם פחדתי ממה יחשבו כי הוא גר קרוב אליי ואני עדיין נשואה למרות שאין קשר לבעל הוא פשוט מאוד לא רוצה להתגרש בלי שום סיבה.בימים האחרונים התחלנו להתראות והוא מתקשר אליי כל הזמן.אתמול הוא היה אצלי בבית והיתה לו שיחת טלפון ממישהי שאני מכירה שחשבתי שיש ביניהם קשר אך ששאלתי אותו הוא אמר שרק ידידות בכל זאת הרגשתי לחץ ברגע שהוא דיבר עם אותה בחורה לאחר שהלך כעסתי מאוד ודיברתי אליו לא יפה.אבל הרגשתי נורא .התקשרתי אליו בערב לשאול אותו אם יש לו יחסים עם אותה בחורה והוא שוב טען שלא אך הוא נשמע לי קצת קר.התקשרתי אליו שוב לשאול אם מתאים לו הקשר ביננו והוא אמר שכן ואם לא יתאים לו הוא לא יתבייש להגיד לי.למרות זאת אני חושבת שהרסתי קצת.התחלתי לפתח רגש אליו אך לא הודתי למרות ששאל אם אני אוהבת אותו?
מאוד קשה לי להיפגש איתו בגלל הקירבה ובגלל הילדים שחוקרים מה זה הקשר הזה אבל בכל זאת אני מאוד רוצה את הקשר הזה.הוא אומר שיש לנו בעיה כי אני מפחדת ממה יגידו והוא לא רוצה להזיק לי וצריכים לחשוב על פתרון מה עושים כדי שנוכל להמשיך להיפגש בלי פחד.
שאלתי היא האם לפי הנסיון שלך אילו דרכים אני יכולה להיפגש איתו בלי פחד לדוגמא הוא מזמין אותי בערב לשבת ולראות סרט ואני כל הזמן חושבת איך לעשות זאת בלי פחד מהתגובות של הילדים.באמת קשה לי ואני לא רוצה שזה יעייף אותו והוא ינתק איתי את הקשר מה עושים?אודה לך על תשובתך המבולבלת וסליחה על האורך של השאלה? סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות לפני שאני יכולה לענות לך
דורית כהן08/07/2012בוקר טוב סיגל!
על מנת לענות לך חסרים לי כמה פרטים: בת כמה את? בני כמה הילדים? מה הם יודעים לגבי תהליך הגירושין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)