קשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר
    סיגל
    06/07/2012

בוקר טוב
    אני נמצאת בתהליכי גירושין במשך 6 שנים כל התקופה הזו לא היו לי בכלל קשרים עם גברים.בחודש האחרון יש מישהו שהתחיל לחזר אחריי והוא גם הודה בזאת.מאוד שמחתי אבל גם פחדתי ממה יחשבו כי הוא גר קרוב אליי ואני עדיין נשואה למרות שאין קשר לבעל הוא פשוט מאוד לא רוצה להתגרש בלי שום סיבה.בימים האחרונים התחלנו להתראות והוא מתקשר אליי כל הזמן.אתמול הוא היה אצלי בבית והיתה לו שיחת טלפון ממישהי שאני מכירה שחשבתי שיש ביניהם קשר אך ששאלתי אותו הוא אמר שרק ידידות בכל זאת הרגשתי לחץ ברגע שהוא דיבר עם אותה בחורה לאחר שהלך כעסתי מאוד ודיברתי אליו לא יפה.אבל הרגשתי נורא .התקשרתי אליו בערב לשאול אותו אם יש לו יחסים עם אותה בחורה והוא שוב טען שלא אך הוא נשמע לי קצת קר.התקשרתי אליו שוב לשאול אם מתאים לו הקשר ביננו והוא אמר שכן ואם לא יתאים לו הוא לא יתבייש להגיד לי.למרות זאת אני חושבת שהרסתי קצת.התחלתי לפתח רגש אליו אך לא הודתי למרות ששאל אם אני אוהבת אותו?
    מאוד קשה לי להיפגש איתו בגלל הקירבה ובגלל הילדים שחוקרים מה זה הקשר הזה אבל בכל זאת אני מאוד רוצה את הקשר הזה.הוא אומר שיש לנו בעיה כי אני מפחדת ממה יגידו והוא לא רוצה להזיק לי וצריכים לחשוב על פתרון מה עושים כדי שנוכל להמשיך להיפגש בלי פחד.
    שאלתי היא האם לפי הנסיון שלך אילו דרכים אני יכולה להיפגש איתו בלי פחד לדוגמא הוא מזמין אותי בערב לשבת ולראות סרט ואני כל הזמן חושבת איך לעשות זאת בלי פחד מהתגובות של הילדים.באמת קשה לי ואני לא רוצה שזה יעייף אותו והוא ינתק איתי את הקשר מה עושים?אודה לך על תשובתך המבולבלת וסליחה על האורך של השאלה? סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לפני שאני יכולה לענות לך

דורית כהן
    08/07/2012

בוקר טוב סיגל!
    על מנת לענות לך חסרים לי כמה פרטים: בת כמה את? בני כמה הילדים? מה הם יודעים לגבי תהליך הגירושין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו