פורנו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פורנו
    רותם
    12/07/2012

שלום,

אני יוצאת עם מישהו כבר עשרה חודשים ויש לנו מערכת יחסים נהדרת מכל הבחינות. יש בינינו פתיחות וכנות בכל הנושאים. הסקס נפלא (כל יום). לאחרונה הצצתי במחשב האישי שלו וגיליתי שהוא מכור לפורנו ורואה פעמיים ביום!!! היו פעמים רבות שהתקשרתי או שאמר שלא יכול לדבר או להיפגש או שהוא לעיתים מאחר לפגישות שלנו והכל מסתבר בגלל שהוא צפה בפורנו. אני לא יכולה להגיד לו שהסתכלתי לו בהיסטוריה- זה לא לעניין.
    מאז שגיליתי את התופעה אני מרגישה סוג של בגידה- גם באמון וגם בי. אני מרגישה שאני צריכה להתחרות בשחקניות פורנו. אני מרגישה פחות טוב עם הקשר. אין לי בעיה שיצפה פעם ב....אבל פעמיים ביום כשלא חסר לו בכלל??????

מה עלי לעשות????? אני מתוסכלת!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פורנו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטחון בקשר

עדי בדיחי
    13/07/2012

שלום רותם ובוקר טוב,

מה שאת מתארת שכיח מאוד. הרבה מאוד גברים (וחלק גם מהנשים) צופים בתכנים פורנוגרפיים לצורך שיחרור וחופש פרטי שהם צריכים אותו. אני משוכנעת שאם תשאלי אותו תגלי שהוא לא מתכוון שתתחרי בשחקניות שמככבות שם (אני גם לא בטוחה שאת רוצה..), אלא זה מעין מקום פרטי שלו שהוא מקבל בו שחרור וזמן משל עצמו.

עבור גבר, יש לא פעם את ההרגשה שעול "הביצועים" ברמה האינטימית- הם עליו. הוא צריך להוכיח איזה מחזר נפלא הוא ואיזה מאהב הוא. זה חלק מתפקידנו הראשוניים בחברה, אמנם זה שמרני מאוד- אך זה מסוג הדברים שכנראה לא ישתנו. המגדרים החברתיים (גבר/אשה והתפקידים ביניהם) הם משמעותיים גם ברמה הזאת. ותפקידו כגבר גם לרצות ולספק אותך ברמה הזאת- להיות הכובש והמחזר.

בקשרים צעירים או בכלל, לפעמים יש את הצורך הזה לקבל את האישורים לגבריות דווקא לא מול השותפה לחיים או החברה, אלא דווקא מול משהו שאתה לא צריך לקבל ציון אח"כ, או לקבל פידבק מזה שמולך. מול המחשב- הוא פשוט הוא עם עצמו. מעבר לכך, יש איזו נורמה חברתית שצפיה בסרטים כאלו היא בסדר, היא נורמלית, וכל גבר עושה את זה. כך שהרעיון הזה מקבל לגיטימציה חברתית מאוד גבוהה, ועבורו, כמובן- זוהי לא בגידה. אם תשאלי אותו האם הוא מתכוון להוציא את אחת השחקניות מהמחשב ובאמת לבגוד בך- אני בטוחה שהתשובה שלו תהיה שלילית.

במילים אחרות, אין לקחת את הנושא הזה של צפיה בסרטים כהוכחה שאינו אוהב אותך או אינו מסופק מהקשר. אלא אם כן- זה קורה באמת כל הזמן, בד בבד- פוגע בכם ברמה האינטימית (נניח שאתם לא מקיימים יחסים כמעט בכלל וכל היום הוא מול המחשב). יש להבדיל בין התמכרות- שאכן פוגעת כאמור ברמה היומיומית ובכל תחום עינין אחר בחייו- לבין תחביב שיתכן ויעלם עם הזמן, או יתמתן.

אני לגמרי יכולה להבין למה הידיעה הזאת גרמה לך להרגיש פחות טוב בקשר. אם אתם מנהלים שיחות על טיב הקשר ביניכם- וכדאי שכך- את לא חייבת להגיד לו שראית את ההיסטוריה שלו (למרות שזה הדבר הכנה לעשות), אבל את יכולה לשאול אותו האם משהו חסר לו בקשר, האם טוב לו, האם הוא מסופק. לקבל פידבק- כדי להעלות את התחושה הטובה שלך בקשר, ובו.

מאחלת לך בהצלחה רבה, וזכרי- לצערנו או לשמחתנו- זה נורמלי לחלוטין.. ולא מעיד על בגידה (במובן הפשוט שלה), למרות התחושות הקשות שלך. מבחינת הגבר- הכוונה שלו- היא לא לבגוד.

אני מזמינה אותך לעשות חיפוש בפורום בנושא- קראי גם את תגובותיה של דורית בנושא הזה, יש הרבה מאוד נשים שחוות כמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו