לעדי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לעדי
    פיץ'
    15/07/2012

היי שוב, אני חוזרת לעדכן בהתקדמות העניינים....

אני לא חושבת שעבר עד כדי כך הרבה זמן - אני מהמרת שאת עדיין זוכרת אותי ואת הסיפור שלי....?

אז חזרתי לעדכן :)

אז כשנגמרו משחקי היורו, הוא באמת כבר לא שתה כל יום (לא הפסיק לחלוטין כמו שהבטיח, אבל לא חשבתי שיעמוד בזה ממילא) ודי חזר לעצמו מבחינת הרגלי השתייה. ככל שעברו הימים ראינו בהחלט שיפור בעניין הזקפה, עד שכבר לא היינו צריכים לעצור יותר בשביל לחזק אותו שוב ושוב... אז מהבחינה הזאת אנחנו מרגישים טוב!

(** הייתי רוצה שישתה עוד פחות גם בלי קשר למה שעבר עלינו, תמיד רציתי שישתה פחות, אבל קשה לי לגרום לו לעשות את זה.)

בעניין ההרגשה שלי שהייתה התחמקות מצידו מסקס לטובת פורנו - אני כבר לא מרגישה את זה, ואני מרגישה שהוא גם פחות עושה את זה, ברור לי שהוא לא הפסיק לחלוטין (זה גם לעולם לא יקרה אני חושבת) אבל אני בהחלט מרגישה שהוא עושה פחות, אלא אם כן הוא לא עושה פחות, אלא רק למד להסתיר את זה טוב יותר ;)

בכל אופן.. אני מרגישה שיפור בכל התחומים שבהם שיתפתי אותך אז, והרגשתי צורך לשתף אותך שוב, כי היה לך חלק גדול בשיפור הזה!

אז המון תודה! :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמחה שיכולתי לעזור! בשורות נהדרות

עדי בדיחי
    15/07/2012

הי פיץ',

בהחלט אני זוכרת אותך!

אני מאוד מאוד שמחה לקרוא את ההודעה שלך ביום ראשון זה של השבוע החדש. בהחלט משמח ומעודד.

את כותבת שתמיד רצית שישתה פחות, אני חושבת שכאן הצלחת "להרוג שתי ציפורים", כי הוא באמת שותה פחות (אמנם לא הפסיק אבל שותה בגדר הסביר) וגם הבין יותר לעומק את המשמעות של הבקשה שלך, כיוון שהפעם זה פגע בו במקום הכי אישי שיש. לפעמים צריך לחוות משהו כ"כ קשה כדי להיגמל מאיזה הרגל שלא עושה לנו טוב.

לגבי הצפיה בתכנים פורנוגרפיים- כל עוד את מרגישה שזה בשליטה, וזה סביר, ולא פוגע במערכת היחסים שלכם- אני חושבת שאפשר להמשיך עם זה הלאה לסדר היום. מה שעברתם הוא מספיק "חווייתי" כדי להכניס עכשיו עוד מתחים. אני חושבת שגם את מרגישה כך.

הרבה פעמים אני לא ממש בטוחה איך מתקדמים העיניינים לאנשים שבאים הנה ומשתפים מהמקום הכי עמוק ואישי שלהם, וזה מובן ומקובל. אבל כשכן באים לעדכן וכן משתפים איך הדברים המשיכו (בין אם לטובה ובין אם צריך עוד לעבוד) - זה מאוד מאוד משמח ומרגש. אמנם זה פורום וירטואלי, אבל אנחנו זוכרות שכל מי שפונה לכאן הוא אדם ועולם שלם, ולכן העובדה שפנית וחזרת לשתף אותי מאוד מוערכת בעיניי ותודה לך.

מאחלת לכם המשך זוגיות נהדרת, שבה תמשיכו לדעת לטפל טוב במשברים ולראות תוצאות טובות. (מיותר לציין ש) את תמיד מוזמנת :) וכמובן לשתף מניסיונך כאן בפורום- זה יתקבל בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו