שלום לעדי מוניקה ודורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום לעדי מוניקה ודורית
    עדי
    15/07/2012

מעולם לא קיימתי יחסי מין.
    עכשיו יש לי חברה, עם נסיון בתחום הזה.
    היא הבטיחה להיות עדינה ולהדריך אותי.
    מצד אחד - זה מרגיע, ואפילו מחרמן נורא.
    מצד שני - זה קצת מפחיד. ויש לי קצת חששות.
    אתן יכולות להבין את ההרגשה שלי?
    לדעתכן, זה דבר שיכול להסתדר עם הזמן?
    כי יש אהבה גדולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לעדי מוניקה ודורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוויות ראשונות בסקס

דורית כהן
    16/07/2012

אני חושבת שזה הכי טוב כאשר יש לך מדריכה אישית צמודה בעלת נסיון, והיא תלמד אותך מה לעשות ומה לא לעשות, ואיך לגרום לה ליהנות, כי יש להניח שאת ההנאה שלך אתה תמצא בקלות.החוכמה היא ללמוד לענג את בת הזוג.

היו תרבויות בהן היה נהוג להצמיד לגבר בתול אישה מנוסה מינית על מנת שתלמד אותו את סודות חדר המיטות.

כיום זה לא מקובל, למרות שאני חושבת שזה בהחלט רעיון מצויין שיכול למנוע המון טעויות וביצועים כושלים במיטה...

זה טבעי שאתה מתרגש, חושש, אפילו קצת פוחד, ומצד שני נרגש ומחורמן - אלו בדיוק התגובות הרגשיות שאמורות להיות כי סקס זה דבר מאוד משמעותי בחיים שלנו ולקראת הפעם הראשונה - כל אחד מאוד נרגש וחרד.

חשוב שתכין את עצמך מראש לאפשרות שבפעמים הראשונות שתהיה חדירה - רוב הגברים פשוט גומרים מייד! זה קורה מרוב התרגשות. אל תראה בכך כשלון!!!
    חשוב שתדע שעם הזמן, ככל שמתנסים יותר, אתה תלמד לזהות את רמת הריגוש המיני ותדע לנווט את עצמך מבחינת עוצמת הגירוי לפין - כך שתשלוט על העוצמה והמהירות ותלמד להירגע תוך כדי החדירה, לעשות למשל הפסקות בתנועות שלך, כדי להוריד זמנית את הגירוי ועל מנת להאריך את זמן הזיקפה.

מאחלת לך חווייה נהדרת, ו"ברוך הבא לעולם הסקס והאהבה"!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית, תודה על התגובה הנהדרת.

עדי
    16/07/2012

אפשר לשאול שאלת המשך?.
    אחרי שנקיים יחסי מין בפעם הראשונה, בהנחה שזה יהיה "בסדר", נרגיש קצת אחרת זה אל זו?. משהו ישתנה בתחושה?.
    או שאני רומנטי מדי, וחסר הבנה בפסיכולוגיה?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההתייחסות לשינויים

דורית כהן
    17/07/2012

עדי היקר, מאוד קשה לדעת מה יקרה...דברים משתנים כל הזמן, בכל תחומי החיים...
    בבודהיזם נאמר שאחד הדברים שגורמים לנו סבל הוא הפחד שמא משהו שמאוד נעים לנו וגורם לנו המון אושר עכשו - עלול פעם להיגמר או להשתנות ואנחנו מלאים פחד וחששות שמא זה יקרה מתישהו...וזה מפריע לנו ליהנות ממה שיש בינתיים...
    זו סיבה טובה פשוט למצוא הנאה והיבטים חיוביים במה שעושים כרגע.

כרגע אתה מלא אושר מן האהבה היפה שיש לכם כמו שהיא.

אחרי שתקיימו יחסים - ייפתח בפניך עולם מלא חדש של אפשרויות עונג וחיבור אליה, ויתכן שייסגר משהו אחר. יתכן שמה שייסגר זה עולם הפינטוז עליה...כי זה יהפוך מפינטוז למציאות...וזה משנה את פני הדברים.

אבל מי אמר ששינוי הוא רע? בוא נסכים ששינוי הוא שינוי! ואם תחפש בכל שינוי את הדבר החיובי - זה יביא לך בהמשך הרבה אושר לחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו