מה עושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים
    רוני
    15/07/2012

שלום רב!
    לאחי יש חבר שמאוד מוצא חן בעיני,זרקתי כמה מילים לאחי על זה שהוא נראה טוב וכאלה אבל אחי לא יותר מדיי התייחס לזה.
    בנוסף לפני שבוע,אותו חבר השאיר את הסלולרי אצלנו בבית.
    יום למחרת הוא בא לקחת אותו למרות שאחי לא היה בבית..ואז אותו חבר נשאר לדבר איתי ועם אחותי איזה שעה וחצי..והכרתי אותו רק יום לפני ורוב הזמן דיברנו הוא ואני.
    הוא ישב איזה שעה וחצי למרות שאחי לא היה בבית והוא ידע שהוא לא חוזר בזמן הקרוב.
    שבוע אחרי הצטרפתי לאחי ולחברים שלו וגם אותו חבר היה..דיברנו קצת כי רוב הזמן הוא שיחק מטקות וגם דיברתי קצת איתו ושיחקתי איתו גם מטקות והלכנו אח"כ לשטוף את עצמנו בדוש שבים.
    אז אני לא יודעת מה לעשות ואם הוא מעוניין או מתבייש או אם הוא לא מעוניין ולא מתבייש,ואם סתם דוגמא לא יהיה לו נעים מאחי אז מה כדאי לעשות?
    חשוב לציין שאח שלי לא בן אדם פתוח שקל לדבר איתו..ולהגיד לו את זה.כי גם ששאלתי אותו אם החבר אמר משהו על זה שהוא היה יום לפני ודיבר איתי אז הוא אמר שהוא אמר כלום וזה נשמע מוזר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי מישהו יכול לעזור בנוסף אלי?

דורית כהן
    16/07/2012

רז יקרה, פשוט המשיכי לעשות מה שעשית קודם - למצוא הזדמנויות לשהות במחיצתו של הבחור, ולקוות שכמו שאת מעוניינת בו - גם הוא מעוניין בך. לדעתי את מנתחת את המצב היטב, ומבינה שיתכן שהוא לא חושף את רגשותיו בגלל שהוא נבוך מנוכחותו של אחיך בסביבה, וכי יתכן גם שאצלו לא קורה משהו משמעותי אפילו שאת נדלקת, שזה לא בהכרח הדדי.
    כך שבגדול אין לי מה לייעץ לך חוץ מאשר לחפש הזדמנויות מסוג זה ולתת לכך זמן. נסי גם לברר מה תחומי העניין שלו - אולי דרך פייסבוק - ולראות אם את יכולה לשוחח איתו עליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו