מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חבר שלי לא מתרגש ממניעצובה18/07/2012
אני וחבר שלי בסה"כ 4 חודשים ביחד.
בהתחלה היו חיזורים ואהבה וכיף ממש כמו בסרטים. מחמאות כל הזמן אהבה ..ביטחון בקשר.
בכמה ימים האחרונים (ואולי קצת יותר), אני מרגישה שהוא כבר לא מתרגש ממני. אנחנו ישנים יחד כל יום ונפגשים כל יום... ואולי זו הסיבה. אני לא יודעת,.
הוא כבר לא סתם כותב לי הודעות יפות באמצע היום... יש ימים שאנחנו פשוט הולכים לישון בלי סקס ובלי כלום.
לפני כמה ימים שלחתי לו שיר במייל (יש לך נשיקה בכיס) והוא פשוט התעלם . לא ענה. וכששאלתי אותו אם הוא ראה הוא אמר שכן וששכח לענות. זה פגע בי מאוד. פעם הוא לא היה מתעלם מדברים כאלה. פעם... בהתחלה הכוונה.
מה אני יכולה לעשות כדי להחזיר את הריגוש.... להרגיש שוב נאהבת.. שוב כמו המלכה שלו.. מה אפשר לעשות??
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אתם בשלב השגרה
מוניקה הרשקוביץ18/07/2012עצובה יקרה,
אולי בתום ארבע חודשים צמודים ואינטנסיביים כמו שלמיטב הבנתי היו לכם, הקשר שלכם "נכנס" למעין שגרה. אולי בשגרה הזו יש פחות ריגושים, מחמאות בתדירות גבוהה וחיזורים אולם תמורתם מרוויחים תחושת נינוחות בתוך הקשר, תחושת נינוחות מול בן/בת הזוג תמיד, תחושה של "יחד" בטוח ויציב.
היות ואת חשת ביטחון בקשר דווקא בתקופת החיזורים והמחמאות, בתקופת הריגושים וההפתעות, כאשר עדיין בודקים, בוחנים, מגששים ומשתדלים מאוד והיות ונראה כי את מתקשה להיפרד לאחר פרק זמן כה קצר מכל ה"הטבות" של ראשית הקשר אני חושבת שיהיה זה נכון שאת תיקחי את המושכות לידייך ותזמי יותר בתוך הקשר (כפי שעשית כאשר שלחת לו את השיר), כך שהדברים יתנהלו על-פי רצונך. אל תשברי אם בפעמים הראשונות בן-זוגך לא יעשה כמוך. החמיאי את, חזרי את, עשי את כך שגם הוא יחוש צורך לעשות למענך שהרי לרוב יחס גורר יחס.
...ובכל זאת, אם לאחר מספר ניסיונות תחושי שאת עושה למען ואין עשייה של ממש מהצד שלו,
פתחי את הנושא מול בן-זוגך. שתפי אותו בכך שהחיזורים והמחמאות חסרים לך, אמרי לו שהיית שמחה ליותר פעילות במיטה, מעבר לשינה, אמרי לו כי ששלחת לו את השיר למען הדוגמא וכי התאכזבת מכך שהוא לא מצא את הזמן להתייחס. אמרי לו שהוא בוודאי שם לב שאת עושה ומשתדלת כי הנושא חשוב לך והיית שמחה לחוש מחוזרת ונאהבת כמו בהתחלה.
יחד עם כל הנאמר לעיל, ציינת כי את חשה כך מספר ימים בלבד. אולי הוא פשוט בתקופה מעט יותר עמוסה ואולי משהו מטריד את דעתו. תני לדברים עוד כמה ימים. ייתכן כי הדברים יסתדרו מאליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
אני18/07/2012היי לכותבת, גם אני שלחתי לבחור שלי את אותו השיר (:
נכון שזה מרגיז!? אנחנו רק חודש וחצי וגם המצב ככה מרגיש קצת אצלי
אומנם נפגשים פחות- המלצה לי אלייך להפגש פחות! כך תתגעגעו לא תקחו אחד את השני כמוב מאליו, כשתפגשו תרצו לשכב יותר, יהיה ברור לשני הצדדים כי לכל אחד יש את העולם המלא שלו
אבל זה מאוד מרגיז אנחנו הבחורות לא משנה מתי גם בשלב השגרה אנחנו אמורות להרגיש מחוזרות, אני לא אומרת , גם אנחנו צריכות לחזר ולהראות לבחור עניין
אבל מה נסגר?! למה בתחילת הקשר השיחות הן הרבה יותר ביוזמתם וארוכות יותר ,ובאמת מה עם הודעות וסתם להראות התלהבות גם מרחוק!
לדעתי בחורות הרבה פחות נכנסות באמת לקשר בהתחלה וזה תפקיד הגבר למשוך אותנו ולהיות לגמרי שלו...
אני בהיסוסים לגביי הקשר שלי ואפילו חושבת שאם יתחילו איתי להתחיל "לאסוף מספרים" כי לא מספיק מרגש לי איתו ,וזה רק חודש וחצי!
למה אין בית ספר לבחורים איך להתנהג! הלוואי ואני הייתי בחור ...
ואולי נכון כדי לדבר ולומר, אבל מצד שני את גם לא רוצה להציק יותר מדי...
אז את כאילו מתעלמת מזה שהוא לא התקשר יום אחד ולא חזר ... אבל ת'כלס למה לספוג יחס כזה!? אנחנו בחורות כמו כלום אנחנו יכולות להחליף אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)