מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץלילך18/07/2012
שלום,
אני נמצאת בקשר של 7.5 חודשים עם חבר שלי ואנחנו גרים ביחד.
אני חייבת לציין כי מהתחלה לא הייתי סגורה על עצמי לגבי הקשר, עד שניסיתי לקחת הפסקה ממנו והבנתי ביום וחצי הזה שאני רוצה אותו.
מאז היו ימים יותר יפים ופחות יפים, אבל הספק כל הזמן איפשהו נכח.
מאז שעברנו לגור ביחד היו לנו כמה ריבים טובים אחד אחרי השני מה שגרם לי עוד יותר לחשוב על הקשר אם אנחנו מתאימים. דיברנו על הדברים ואכן יש שיפור אבל הנזק מבחינתי כבר נעשה..איך יתכן שאני אוהבת אותו אבל מרגישה שאולי יש מישהו שיותר טוב בשבילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
מוניקה הרשקוביץ18/07/2012מור יקרה,
הספק אשר את חשה בנוגע לבן זוגך ובנוגע ל"יחד" שלכם עלול להמשיך לכרסם בקשר שלכם עד אשר יימצא לו מענה ראוי והולם. על מנת שאוכל לנסות ולסייע אזדקק לנתונים יותר מפורטים היות ולא אוכל להציע לך פתרונות או דרכים להתמודד נכון עם תחושותייך ועם התנהלותכם הזוגית והעצמית בתוך ה"יחד" כל עוד לא אבין על מה באמת מדובר. מה שנכון לזוג זה או אחר אינו בהכרח נכון לכם, אין פתרונות "מלאי" לנושא הזוגיות אלא פתרונות ודרכי פעולה לכל זוג בפני עצמו.
מה שכן אוכל לומר על-מנת לחזק אותך ואת אמונתך בקשר שלכם הוא שמתוך פנייך אני מתרשמת כי לשניכם יש רצון מאוד גדול לבוא האחד לקראת השנייה על מנת לשמור על הקשר ולהיטיב את היחסים ביניכם. בחרתם לדבר על הדברים בפתיחות ובכנות, שיתפתם זה את זו בתחושותיכם, אפשרתם זה לזו להביע את דעותיכם ואת עמדותיכם ולאחר שהיטבתם להבין זה את נקודת מבטו של זו פעלתם ועשיתם כך שאת חשה שיפור. כנות, פתיחות, הקשבה ושיתוף הינם יסודות מאוד חשובים ליצירת בסיס יציב ואיתן לזוגיות ונראה כי היסודות הנ"ל קיימים בקשר שלכם. השיפור אותו הזכרת בפנייתך נובע מהנכונות של כל אחד מכם לבוא האחד לקראת השנייה על-ידי עשיית וויתורים אישיים לטובת ה"יחד" שלכם.
התחושה שלך (מבחינה רגשית) והתובנה שלך (מההיבט השכלתני) שזה האיש שאת רוצה מבוססות כנראה על יותר מאשר רגש חזק ומשיכה. אולי מבנה האישיות שלו מתאים לשלך, אולי התנהלותו משלימה או תואמת את שלך, משהו בו נכון עבורך. לכן, אם תוכלי לשים את האצבע על הנושאים בהם את חלוקים בדעותיכם ולפרוט את אותם דברים אשר מעיבים על תחושותייך אשמח לנסות ולסייע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)