מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת עזרה...חשוברונית21/02/2008
אני בת 18 ויש לי חבר בגילי כבר כמעט שנתיים...עד שלב מסויים היה לנו טוב זאת אומרת עד השנה וקצת היה ממש טוב ובאמת האמנתי שאין דבר שיכול להפריד בינינו..
עד שהתחלנו לריב והתחילה לצאת הקנאה..ואני כנראה כן קנאית ומתעצבנת מהר..אבל הבעיה שהוא נותן לי סיבות..עד עכשיו הצלחנו להחזיק מעמד ולא נפרדנו למרות שהרבה פעמים דיברנו על זה..וכמעט ישמנו זאת..לפני שבוע רבנו ממש ולא דיברנו כמה ימים עד שאני באתי והשלמתי איתו..אמרנו שנראה מה יהיה ועד עכשיו היינו במצב לא ברור ממש.
הייתי אצלו ומישהי שלחה לו איזה הודעה לא מעניינת..אבל עדיין זה מעצבן..והוא כמובן אמר שהוא לא יודע על מה הוא מדבר ושזה סתם..אחרי זה ראיתי משהו שהוא רשם למישהי שהיא ילדה יפה בדיוק באותו יום..זה לא הפעמים היחידות שאני רואה שהוא מדבר עם בנות או שבנות מנסות לדבר איתו..אבל הפעם אני מרגישה שזהו..הוא כנראה באמת רוצה להמשיך הלאה ואני לא יודעת מה לעשות..כמובן שאני בכיתי והוא אמר לי שאנחנו לא ניפרד..אבל אני לא בטוחה שזה בא מהלב שלו..
אני חייבת לצייין שבכיתי בגללו המון פעמים אבל באותו יום שהייתי אצלו הוא בכה גם..
אני חייבת שתגידו לי מה לעשות כי אני כבר מיואשת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברות
יהודית ברגמן21/02/2008בת 18 יקרה!
את סובלת מקנאה והשאלה אם יש לכך הצדקה. לדבר עם חברים או חברות מותר לו, למרות שהוא חבר שלך אמנם אבל אינו בהסגר. יתכן והוא זקוק לשחרר מעט את הרסן. דברו על כך ולבנו את הנושא ללא מורא. רק את צריכה להרגיש אם את רוצה בהמשך הקשר או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לעשות =\
רונית21/02/2008בכל מקרה זה לא רק ההחלטה שלי...כי בנתיים אנחנו פרודים..אבל נגיד ונחזור אני מרגישה שזה לא יוביל לשום מקום ושעוד שבוע שוב אני יראה משהו שאני לא חושבת שצריך לקרות ושוב זה יתפוצץ..
הבעיה שאני לא יודעת אם פשוט לתת לזה לזרום..לנסות לעבור הלאה..או לחכות ולראות אולי יש דרך לסדר את העניינים..
אני לא יכולה לדבר איתו על זה..הוא לא מבין הוא תמיד חושב שאני טועה ושאני סתם מדמיינת..אבל אני ראיתי בעיניים שלי דברים..אומנם לא בגידה ..אבל לרשום למישהי שהיא יפה זה סוג של להתחיל איתה או פתאום לקבל SMS ממישהי שבחיים לא דיברה איתו זה גם משהו לא נורמלי...ושהיינו חברים הוא לא עשה כאלה דברים..יכול להיות שהוא כבר ממשיך הלאה אפילו בלי לשים לב..ולא אמרתי כלום בקשר לאהבה..אני אוהבת אותו..והוא אומר שהוא גם.. למרות שאני לא מרגישה את זה בזמן האחרון..
אני אשמח לתגובות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)