מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להתגבר על הפחדפחדנית21/07/2012
שלום לכן..
אנ בזוגיות כבר 5 חודשים כמעט. הכל זורם טוב ויש אהבה ומבלים והכל מצויין.
אך בעיה אחת מפריעה לי מעט....
אני מפחדת לאבד אותו.. שנינו בני 25 ולשנינו כבר היו קשרים רציניים בעבר.
ולמרות כל הכיף והאהבה והביחד, הפחד שלי שם. והוא תמיד שם כדי להרגיע אותי ולהגיד לי שהוא אוהב והכל בסדר. גם הוא לפעמים "נכנס לסרטים" האלה של האם אני אוהבת אותו ומפחד שאפגע בו.. גם אני מפחדת אבל שנינו מרגיעים אחד את השני שזה לא יקרה. (כמובן שזה לא בהבטחה אבל שנינו לא חושבים על זה כרגע מן הסתם)..
בקיצור,
איך אני יוצאת מהלופ הזה של המחשבות האלה... של הפחד מפרידה.. למה אני חושבת על זה? אני כל כך מפחדת להיפגע. אמנם אחרי פרידה אני מתגברת די מהר אבל בתקופה הזו של החודש-חודשיים הראשונים שלאחר הפרידה אני שבר כלי שלא מצליח לתפקד...
עיזרו לי.. מפחדת להרוס את הקשר במו ידיי... :-\
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)