מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאה-המשךחן23/07/2012
קודם כל התכונתי ל- לו אסור לעשות סמים***
חשבתי עכשיו על משהו.. אני סוג של בגדתי בחבר לשעבר שלי. יצאתי עם מישהו חודש אחרי פרידה (קשר של שנתיים!) ובמהלך החודש הזה שכבתי עם האקס (של השנתיים)
המחשבה שלי היא אולי עצם זה שבגדתי בעבר בעצמי מלחיצה אותי? אם זה קשור?
אפילו עכשיו אני חושבת על בחור שיצאתי איתו לא מזמן ולא התממש כלום, לא ראיתי אותו מאז שהתחלתי לצאת עם הנוכחי.. אבל רק המחשבה עליו ועל זה שהוא היה תמיד בלתי מושג גורמת לי לתהות מה אעשה כשאראה אותו.. אני ממש מרגישה רע עם עצמי עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוויות חדשות
מוניקה הרשקוביץ23/07/2012חן יקרה,
נראה שבן-זוגך הנוכחי נכון עבורך (כפי שאת חשה) וכי הקשר שלכם מושתת על פתיחות, כנות, יושר וכמובן אהבה. הוא מאוד רוצה לשתף אותך בחוויות שלו, מאוד רוצה שתהיי חלק גדול יותר מעולמו, שתיקחי חלק גדול יותר בעשייה שלו ובפעילויות שהוא אוהב.
את מאפשרת לו חופש ומרחב מחייה ועל-ידי כך מאפשרת לו את היכולת להרגיש בזוגיות שלכם נוח ונינוח כך שהוא יוכל להתפתח ולחוות את כל הדברים אותם הוא רוצה לחוות גם אם את לא היית בוחרת לחוות חוויות מסוג זה או אחר, חוויות אשר "מדברות" אליו אך אינן "עושות לך את זה". אתם יודעים לשתף זה את זו הן התחושות ובחוויה והן בעשייה ואתם יודעים לכבד זה את רצונותיו וצרכיו של השני ולאפשר להם לבוא לידי מימוש, גם אם הצרכים והרצונות של האחר לעיתים אינם הבחירה הטבעית והמועדפת עליכם.
במקרה של המסיבה הבחור מאוד רוצה שתבואי, הוא באמת רוצה שתיקחי חלק בחוויה ובכיף שלו. למרות שהוא לא הולך לבד הוא מעדיף להיות שם איתך. נסי, חוויה חדשה. אולי זה באמת לא יהיה בשבילך כפי שאת חשה אולם אולי...יש שם משהו שתיהני ממנו. בכל אופן, אני מאמינה שתמיד כדאי ללכת ולהצטער על בזבוז הזמן מאשר לא ללכת ולהצטער על זה מה עוד, שלתחושת הפספוס מתלוות גם מחשבות של מה היה ועם מי וכד', מחשבות מיותרות ומחלישות. לכי, תראי ואולי אף תצליחי ליהנות.
הרצון הכן והגדול של בן-זוגך שאת תבואי איתו ותהיי לצידו ואיתו במסיבה הזו והכנות שלו לגבי המלווה שלו מעידים על כך שאין לו כל כוונה להסתיר ממך דברים ובוודאי שלא לפגוע בך. החששות שלך נובעים מניסיונך בעבר והתנהלותך בעבר, ממש כפי שאת מרגישה. היות וזה היה בעבר, השאירי את כל זה מאחורייך ועשי מתוך רצון להתנסות בחוויות חדשות לצד בן-זוג אוהב ו...תיהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)