זקוקה לעצה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה..
    רונה
    03/08/2012

היייי.
    אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד, שנינו גרים עוד בבית של ההורים.
    בזמן האחרון עלה רעיון שחבר שלי יעבוד במקום טיפה מרוחק מה שאומר שנתראה אחת לכמה זמן.
    אני מתחילה ללמוד אוטוטו בקרבת מקום לאן שהוא כנראה יעבור וחשבתי שאולי נוכל לעבור לגור יחד.
    אני די חוששת ולא יודעת איך לדבר איתו על זה..הייתי שמחה לכמה עצות.
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעבור לגור יחד זה שינוי משמעותי!

דורית כהן
    05/08/2012

רונה יקרה, לא כתבת בניט כמה אתם, אבל את "נשמעת" לי צעירה - אולי עשרים וקצת.

הרי זה לא גיל שבו יש כבר לחץ על חתונה, כך שלגור יחד בגיל כזה זה שונה מבחינת המשמעות לטווח ארוך לעומת לגור יחד בגיל קרוב יותר לשלושים.

מצד שני עלייך להביא בחשבון כמה בעיות צפויות:

יש בכך "שידרוג" של היחסים ומבחן רציני להם. הרבה זוגות עוברים משבר כאשר מתחילים לגור יחד. פתאום מתגלים חילוקי דעות, הבדלים בהרגלי נקיון ותחזוקת הבית, צריך למצוא דרכים לעבוד כצוות ולשתף פעולה בכל מיני תחומים שקודם לא היו ביניכם.

יעלה גם עניין של חלוקה בהוצאות כלכליות. לפעמים קורה שאחד מבני הזוג מרגיש שהשני מנצל אותו מבחינה כספית ופתאום יש עוד נושא שצריך להבהיר אותו ולתקן אותו, נושא לא היה קודם...

הרבה פעמים יש פגיעה בתשוקה המינית כאשרמתחילים לגור יחד, הידעת זאת? משום שהתשוקה המינית נבנית תמיד קודם כל במוח, במחשבות - לקראת הפגישה הצפוייה. ואם רואים זה את זו רוב הזמן - אין את הגורם הזה של פגישה ידועה מראש בשעה מסויימת, שתפעיל אצל שניכם באותו זמן את הבנייה הרגשית של התשוקה המינית.

בנוסף, חיכוכים ואי הסכמות קטנות מייד מורידים את החשק וקשה לבנות אותו מחדש.

אז אני שומעת מהמון זוגות שכאר עברו לגור יחד היתה פגיעה חמורה בתשוקה ובתדירות של הסקס!!!

אם אינך מוטרדת מכל מה שכתבתי כאן, הציעי לו את ההצעה הזאת אבל אני ממליצה לך להציג בפניו את השיקולים שכתבתי כאן, שזה יהיה כמו "חיסון" - אם יודעים אותם מראש ומנסים להכין עבורם פתרונות.
    נקודה חשובה נוספת - הציעי זאת בתור בקשה שהוא יידע שהוא יכול מבחינתךבצורה חופשית לסרב לה. כדי שהוא ירגיש חופשי לבטא את הרצונות והחששות האמיתיים שלו בשיחה על כך.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו