צומת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צומת
    מעיין
    07/08/2012

אני יוצאת עם הבחור חודשיים , כיף לי איתו הסקס טוב אנחנו באותו הראש מבחינת הבילויים ,הוא בוגר ומאוד גורם לי להפתח ולדבר על דברים אם מטרידים אותי, אני רואה שאכפת לו ממני ואפשר שזה הקשר הכי טוב שהיה לי.
    אנחנו בתחילת- אמצע שנות ה20

אני עוברת לאזור אחר בארץ בעוד הוא נשאר באזור המרכז, הוא מבחינתו רוצה שנישאר בקשר, עם הזמן חשבתי על העניין בצורה חיובית בקטע של ננסה ונראה
    אבל עכשיו עלתה לי מחשבה נוספת אומנם צעירים אבל לא עד כדי כך צעירים
    אני כרגע מאוד מושפעת ממצב מפתיע שקרה לי בחיים ומדברת איתו בעקיפין על זה
    ואולי סוג של מנסה לבדוק מה עמדתו בנושא ואולי קצת מבקרת באופן כללי את כל אלה שלא חיים כמוני, שכרגע הדבר נראה לי בזבוז זמן ואנרגיה נוראיים, גם לפני המהפך בחיי חשבתי ככה ובהסתכלות כוללת נגמרה מערכת יחסים רצינית בגלל שהבנתי שהבחור ואני תופסים את הדברים האלה אחרת. ואני מאושרת על זה שהיא נגמרה.

עכשיו השאלה האם על סמך חודשיים הכרות מהנה ונחמדה אך עם מעט ספקות ביני לבין עצמי, ותוך ניסיון לגישוש ואין לי תשובה חד משמעית
    האם זו סיבה להפרד? כי בכל זאת להיות בקשר מרחוק עם כל הקשיים שיכולים להיות בו ואולי למרות, שעד שהכרתי אותו במשך שנה וכמה חודשים הייתי צריכה "לנשק לא מעט צפרדעים" כי כמה שזה ישמע אבסורדי תוך חודשיים אני לא מספיק מכירה אותו לעומק והאם לתחזק מערכת יחסים שאולי המרחק לא יגרום לי באמת להכיר אותו עד הסוף להבין האם הוא מתאים להיות בן זוגי לעתיד.

אני מקווה שהבהרתי את עצמי נכון, מעבר לבילויים ולהרגשה הטובה שיש לי חבר וגם הבן אדם שהוא יש בו הרבה איכויות, אבל אני בשאלה האם מבחינת התפיסה הוא מתאים לי כבן זוג לעתיד, ואני לא בטוחה שאני מבינה זאת לאחר חודשיים, אבל האם שווה על סמך מה שכתבתי להישאר איתו במערכת בשלט רחוק אולי לאורך זמן ,בלי לדעת לא כמו שאפשר לבדוק עם חבר שרואים ומתקשרים הרבה , האם הוא באמת מתאים לי מעבר לבילויים ולהנאות אלא גם בתפיסת החיים.

והאם תפיסת חיים בנושא של סדר עדיפויות בחיים וראייה של הדברים האלה
    יכולה להתגמש ע"י דיבור והבהרה של כל אחד מהצדדים מה הוא מצפה בחיים משותפים.

והאם יש גבר בעולם שלא יחשוב שעבודה זה הדבר הכי חשוב ות'כלס בזבוז הזמן הכי גדול ויבין שיש עוד חיים כולל זמן לעצמו שמשום מה כל-כך כל לגברים להשקיע המון שעות בעבודה ואז או לוותר או יותר גרוע לנסות לקחת את הזמן הפנוי שלהם על-חשבון דברים אחרים ,וזה משהו שלא הולך כיום כי גם האישה רוצה זמן פנאי וגם שני בני הזוג צריכים וכן -צריכים לדאוג למשק הבית וכמובן למה מביאים ילדים אם לא רוצים להיות איתם?! אני מבינה שזהו רצון שונה של הגבר והאישה, אבל באמת להגיע ב8-9 או יותר מאוחר הביתה? כל השבוע איזו מין חוויות אבהות זו.
    אציין שכנראה זה מה שעברתי עם אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צומת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבדוק את הצרכים שלך בתוך הזוגיות

עדי בדיחי
    08/08/2012

שלום לך מעיין וסליחה על העיכוב בתשובתי,

סה"כ לפי הבנתי את נמצאת כרגע בקשר שהוא טוב לך- את נהנית ורואה איכויות בבחור הזה. אכן מרחק יכול להוות בעיה, אך היו דברים מעולם ומרחק הוא לא משהו שלא ניתן להתגבר עליו.

אבל- אם את "טיפוס כזה" שרוצה את בן הזוג יותר קרוב אלייך וכבר עכשיו את חשה שזה משהו שעלול לנתק אותך ממנו, חשוב שתחשבי אולי אפילו יחד איתו איך כן ניתן להיפגש, לנוכח הקשיים, ולשמור על תחילת של הקשר. ה"בונוס" כאן הוא שמדובר בקשר צעיר, וישנה התלהבות רבה בתחילת כל קשר כזה להמשיך ולהיפגש, למרות הקשיים ואולי אף "בזכותם". לא פעם הם מוסיפים אקשן ואתגרים לתחילתו של קשר.

כן- לשאלתך- תקשורת עם בן הזוג לגבי "הסכמים- מה כל אחד מצפה" והדדיות- יכולים לתרום רבות להצלחת הזוגיות גם לטווח הארוך. ככל שתעשו את זה יותר, ותהיו שקופים זה עם זה, ייטב לך, לו ולקשר שאתם בונים. ניתן לברר איתו למה הוא בדיוק מצפה, מה את מצפה, ולראות האם יש התאמה הדדית של רצונות, צרכים, ולבוא זה לקראת זו והפוך. רק אז את תדעי לענות על השאלה האם הוא גם פוטנציאלי להיות מתאים לך בהמשך.

לגבי הטלטלה שחווית בחייך- אני מבינה שאת מנסה לבחון אותו מה דעתו בעינין זה או אחר, ולבדוק בעצם עד כמה הוא שם בשבילך, וזה לגיטימי ומובן שתעשי זאת, בעיקר בתחילת קשר. להרגשתי אם בסופו של דבר תאזרי מעט אומץ ותדברי איתו יותר בחופשיות על מה שעובר עלייך- זה יוכל לקרב ביניכם ברמה הרגשית, ואולי גם לעזור לך בבחינת המרחק. אולי תתרחקו פיזית וגאוגרפית- אבל רגשית תוכלי להמשיך ולחוש קרובה אליו.

לגבי עבודה - יש גברים שיעבדו סביב השעון ואכן הזמן למשפחה ולאשה יהיה מאוד מוגבל, אך יש הרבה מאוד גברים שהמשפחה שלהם - כולל האשה- מאוד חשובה להם. אני מכירה גברים ואבות רבים שמגיעים בד"כ בסביבות השעה 18:00 בערב ומשתדלים להעניק זמן איכות לאשה ולילדים. כך שזה עינין של אופי, וכן- גם עינין של הצבת גבולות בתוך הזוגיות- איפה אנחנו משקיעים בבית, ואיפה אפשר להשקיע בדברים אחרים. היום, עם יוקר המחיה ועם כך שקשה מאוד לזוגות צעירים ולמשפחות בכלל להחזיק בית- נכון יהיה להבין את הצורך בפרנסה שתהיה מכובדת. עם זאת, יש לחשוב על כל הנסיבות מסביב, וזה כולל גם זמן עבור הבית.

מכיוון שאצלך המצב הזה נוגע רגשית גם בחוויות שלך, זה מורכב אף יותר עבורך. זה מצוין שאת מודעת למקום הזה ואת יכולה להבין למעשה למה זה כ"כ חשוב לך. נסי לזהות למה בדיוק את מצפה מבן הזוג גם ברמה הזאת.

אני מקוה שהצלחתי לעזור ולכוון אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו