מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עדי, בוקר טוב!eden09/08/2012
לפני הכל שאלה עקרונית-מתי אני אמורה להגיד על הסטטוס שלי – ג'+1? אני יודעת שזה סטטוס שקצת יכול להרתיע, ומצד שני, לפעמים אחרי שנפגשים ככ זורם שהסטטוס הזה נראה פתאום אחרת. למה אני בעצם שואלת-יצא לי להכיר מישהו דרך הפייס. הוא די מוצא חן בעיניי. הוא גר קצת רחוק... אבל ממש בא לי לפגוש אותו. הוא לא יודע. הוא עושה רושם של בן אדם קצת הרפתקן, אוהב את החיים, אוהב לבלות – אני לא יודעת כמה הסטטוס הזה יפריע או לא.. במידה ונגיע לשלב של פגישה, אני לא רוצה להגיד לו לפני, ומצד שני, הוא בא מרחוק... אני לא רוצה שאחכ יגיד/ירגיש – אם הייתי יודע בכלל לא הייתי בא, ומבחינתי זה סוג של גילוי נאות. אני לא חושבת שאני חייבת להגיד לפני אבל אני מרגישה קצת לא בנוח, מצד שני – מפחדת שזה ירתיע – מה את אומרת?
באשר לכל השאר.. האמת, רציתי לכתוב לך ובסוף החלטתי שאין לי כוח. לפני בערך חודש, החבורה היתה אצלי לערב BBQ. היה מאוד נחמד. בשלב מסויים נכנסתי הביתה לבדוק מה עם הילד, ואחרי נכנס אורי, ואחריו רונית, והם פשוט התחילו להתנשק בסערה בבית שלי... קצת הרגשתי לא בנוח, לא נעים. הלב שלי ממש התחיל לפעום בחוזקה. הם כמובן לא ראו אותי כי הייתי בחדר... מצד אחד התעצבנתי נורא, מצד שני – כמו ילדה קטנה – לא משחקים שוברים את הכלים – לא עניין אותי כלום, החלטתי שממש לא מעניין אותי וכמו שאומרים – (סליחה על הביטוי) – fuck it.
אחרי שהסיפור עם יאיר הסתיים כי הוא סיים אותו, החלטתי לסמס לו – קצת עצבן אותי איך שזה הסתיים, והמשכתי לחשוב עליו, אז חשבתי אולי כן לתת צ'אנס, להראות נכונות. סימסתי הודעה הכי קלילה ולא מחייבת. לא הגיב. השבוע, שבועיים אחרי ההודעה ההיא, הוא פתאום מסמס שהוא בעיר. זה היה ב 2330. שאל אם אני בבית והזמין את עצמו לקפה. ובאמת, אך ורק מתוך כוונה להראות נכונות, שאני מעוניינת, וידעתי שאם לא עכשיו אז זה כבר אבוד. הוא הרי כל הזמן אמר כמה שהוא רוצה להיפגש, ואני מזכירה לך שיחת טלפון של 4 שעות... אז מבחינתי הוא לא רוצה רק משהו מזדמן-זה לא מה שהבנתי ממנו. הזמנתי אותו. ישבנו בסלון, שתינו, צפינו בטלויזיה, ומהר מאוד הידיים שלו התחילו לטייל. עצרתי אותו ממש בשלב מוקדם, אמרתי לו שהקצב שלי שונה. כבר היה 2, ולא היה לו איך לחזור, והוא הזכיר לי את זה... אמרתי לו בלית ברירה, והבהרתי לו שזה בלית ברירה, שאם הוא ממש מוכרח, שישן בסלון אבל ב 6 הוא היה פה. כמובן שהוא עוד ישן ואני הערתי אותו... בסופו של דבר הוא הלך וכבר עברו כמה ימים ולא שמעתי ממנו. האמת, אני שמחה שלא שמעתי ממנו. אני לא חושבת שאחרי שהוא הלך אני זו שצריכה ליצור קשר, נראה לי ממש מוזר שאתה נעלם לשבועיים ואז בא כאילו כלום. בקיצור, לפחות הבהרתי לעצמי שאני לא רוצה אותו. אני מקווה שנהגתי נכון, על אף השעה המאוחרת, לא נראה לי ששידרתי לו "בא לי סקס". לא יודעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת השלילה
עדי בדיחי10/08/2012הי עדן ובוקר טוב,
לגבי הסטטוס- אני מניחה שככל שתזהי את אופי האדם- כך תוכלי לדעת מתי לספר. היות ומדובר באדם הרפתקני, ואת מרגישה כי המידע הזה לא יסגור דלתות כבר בהתחלה, אפשר לספר. מה שכן, חשוב מאוד לא למשוך את זה מעבר לשיחה שתיים אפילו טלפוניות, כיוון שמקובל כי פרט כזה- יסופר בהקדם. כך או כך מי שלא יקבל אותך עם כל מה שבא איתך- עדיף להתרחק ממנו כבר מראש ולא לפתח ציפיות, אנרגיות וכיוצ"ב.
כמו שכתבת- גילוי נאות.
לגבי הנשיקה הסוערת- אכן יכולה להבין למה הרגשת מאוד לא נוח. זה באמת לא נוח. ולא רק אם זוג ספיציפי זה או אחר עושה זאת בבית שלך. ומה שהרגשת לגיטימי לגמרי- זה מרגיז מאוד מצד אחד, והאמת שגם מהצד השני :) אבל טוב עשית שהתעלמת.
לגבי יאיר- אני חושבת שפעלת בהחלט נכון. אם הרגשת שעוד יש משהו לא סגור- טוב עשית שסימסת. כן הייתי מצפה שיחזיר לך אס.אמ.אס באותה העת, עם זאת. למרות הצהרות- דיבורים לחוד ומעשים לחוד. אמנם הביא אותך לחשוב כי אינו רוצה משהו לא מחייב או מזדמן, ועם זאת- עשה משהו אחר לגמרי כשפגש אותך. ההתנהגות שלך באותה עת היתה מצוינת, היית אדיבה למרות שלא רצית אותו בבית שלך באותו לילה. הוא הבין שיש גבול לכל תעלול.המפגש הזה היה כנראה הכרחי עבורך לדעת מה את לא רוצה.
לפעמים, האירועים האלה מזדמנים לחיינו בדיוק מהסיבה הזאת- לדעת מה אני לא רוצה. על שיטת השלילה. :)
שיהיה סופ"ש נהדר ותמשיכי לעדכן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

