מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר בזוגיות לפני נישואיםאילנית18/08/2012
שלום רב, שמי אילנית בת 36 ובן זוגי בן 42
לפני כשבועיים העלתי נושא שקשה לי להתמודד איתו בקשר הנוכחי ומאז יש רק צעקות ומריבות, אין דיבורים, אין שיחות ובטח לא הקשבה לא מהצד שלי ולא מהצד שלו, אנחנו חיים ביחד שנתיים, יש לא מעט בעיות בחיי המין, לא תמיד בא לו ולפעמים קשה לו, הכוונה להיכנס למוזה, אני בטוחה שאתם מבינים למה אני מתכוונת,
הוא גם שותה המון לדעתי, באמצע השבוע הוא שותה כ 4 פחיות בירה, בסופ"ש בדרך כלל ביום שישי הוא מתחיל לשתות בערך מהשעה 11:00 בבוקר עד השעה 19:00 בערב כ 10 ולפעמים 12 פחיות בירה, בימים טובים הוא שותה רק 8 פחיות בירה, וזה משפיע עליי נורא, אני חייבת לציין שהוא איש טוב, איש מקסים אבל ההרגלים הרעים האלה גומרים אותי, אחרי השתייה תמיד אבל תמיד יש צעקות ואח"כ שקט כי הוא נופל למיטה עד יום שבת בבוקר, והוא שוכח מה היה אתמול, כאילו יש 2 אנשים בו, היום מוצ"ש אמרתי לו שאני רוצה ללכת לטיפול זוגי לפני שאנחנו מתחתנים אם בכלל, הוא לא מוכן לשמוע, הוא אומר לי שהבעיה היא אני, ואני גורמת לו להתרחק ממנו ועוד כל מיני שטויות, והוא מוסיף שבגלל שאני מובטלת כרגע אז יש הרבה בעיות, אין ספק שהאבטלה לא מוסיפה לי אישית, אבל מה הקשר לחיי המין? אני לא יודעת באמת לא יודעת להחליט מה לעשות? ואיך להתקדם או בחיים שלי איתו או לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתעלם מן הבעיות
דורית כהן20/08/2012אילנית יקרה, לדעתי נושא השתייה בסופ"ש הוא חמור, ובעיות שקיימות בהתחלת קשר בדרך כלל מחריפות בהמשך, כאשר לחצי היום יום שוחקים עוד יותר את האהבה.
אני יכולה להבין שהאבטלה שלך מדאיגה אותו והשתייה יכולה להיוך דרך לבריחה מן המציאות המדאיגה.
בכלל, בעיות שונות משפיעות בצורה ישירה על המשיכה המינית ועל התשוקה.
כך שעלייך לחשוב היטב לפני שאת מחליטה להתחתן איתו. עליו להכיר בבעיית השתייה ולהראות שהוא מוכן לטפל בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)