מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חמתידבי24/08/2012
שלום.
שנים הלכנו לאכול אצל חמתי בימי שישי ובזמן האחרון אני מרגיש חוסר נעימות כי כתוצאה מכך שאני אוכל צהרים אצלה בימי שישי אני חייב לה ובכול דבר שלא מוצא חן בעיני אינני יכול להעיר לאשתי או לחמתי .
ביקשתי מאשתי להוריד פרופיל ולהוריד את תדירות ההליכה בימי שישי לארוחות צהרים ולצערי היא מסרבת .
כנ"ל אשתי לוקחת את אמא שלה כמעט לכל מקום שאנחנו הולכים ויוצאים כולל לים ואין לנו פרטיות כזוג .
איך משכנעים אותה להוריד פרופיל בנושא או פשוט להוריד פרופיל ביוזמתי בלבד .
שבת שלום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללים בסיסיים בזוגיות
דורית כהן26/08/2012דרור היקר, ההתרשמות שלי היא שאתה קצת נמחק מול אישתך. אין לי כוונה "לסכסך", אלא להביא לתשומת לבך שתחושות כאלו אינן בריאות, לא לך ולא לאישתך. כרגע זה נוח לה שאתה מתקפל ולא עושה עניין ולא נאבק, אבל זה עלול "להתפוצץ" לשניכם בפרצוף כאר פשוט יימאס לך ואתה עלול להתפרץ וזה יהיה חבל.
כרגע אישתך עושה מה שמתאים לה ונוח לה, כי אתה זורם ולא עושה עניין. מאפשר לה.
אינני קוראת כאן למלחמה.
יחד עם זאת אני כן חושבת שבזוגיות כל אחד צריך להשמיע את קולו, ולהקשיב לצרכיו של בן /בת הזוג, ומתוך ההקשבה לצרכים של עצמך ושל בן הזוג - לקבל את ההחלטותולבחור כל אחד את בחירתו.
אם אתה נמצא בזוגיות שבה לא מקשיבים לצרכים שלך - יגיע יום שבו תרגיש מחוק מדי וחנוק מדי והכל עלול להתפרק.
עליך להסביר זאת לאישתך, אבל להגיע לשיחה כזאת מתוך תכנון, לא בעת מצוקה, בעיצומו של ויכוח או ריב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)