מאוכזבת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת
    מאיה
    25/08/2012

מחפשת תגובה למקרה הבא:
    אני בבריכה עם הקטנה ומעירה לאב שהורה לבנו לעשות את צרכיו. האב פותח עליי פה בסגנון של טיפשה..בטח את מעירה גם לבעלך.. וכו'
    בעלי יושב לידי ולא פוצה הגה...
    אני מרגישה מאוכזבת, איך הוא נותן למישהו לדבר אליי כך ולא מתערב וחותך את העלבון שהוא מטיח בי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקחת אחריות אישית על מעשייך

דורית כהן
    26/08/2012

מאיה היקרה, מצב לא פשוט!
    יש לי הרגשה שאת לא תאהבי את התשובה שלי, אבל זו דעתי:
    אני מדמיינת לעצמי את הסצנה בבריכה, ואת יודעת, קשה בדיוק לדעת באיזו צורה וסגנון פנית אל האב ההוא. סביר שפנית אליו בכוונה לחנך אותו ולהטיף לו מוסר על מעשהו (שלגביו אין ספק שהוא לא בסדר).

העניין הוא שזו היתה פעולה שלך, יוזמה שלך, אחריות שלך, ואת ציפית שבעלך יתן לך גיבוי וייקח אחריות על מעשייך.
    יתכן שבעלך זיהה שמדובר באדם שעלול להיות תוקפני ומסוכן,ועשה את החשבון שלו שעדיף לא להיכנס איתו לעימות על אגו - במצב שהאגו שלו כבר נפגע על ידי מה ואיך שאמרת לו.

ויתכן דבר נוסף, שבעלך קצת (או הרבה) רגיש לדרך בה את נוהגת לדבר עם אנשים במצבים שלא מוצאים חן בעינייך. תבדקי את עצמך - האם זה משהו שמפריע לו - הדרך בה את מגיבה במצבים בהם אינך מרוצה ממה שקורה. נניח נותני שרות למיניהם - לפעמים בני הזוג שלנו נבוכים מהתנהגותנו בציבור, והיו מעדיפים שלא נעשה עניין מדברים שניתן להתעלם מהם.
    אם זה נכון לגבי בעלך - אז יש לו כבר רגישות והתנגדות לדרך בה את מגיבה, ואם הוא היה נותן לך גיבוי במצב כזה - הוא היה פועל בניגוד לאמונה שלו שכלל לא צריך להתעמת עם אנשים במצב כזה.

בקיצור, אני מציעה לך להיות אחראית בעצמך על מעשייך ועל הדיבור שלך, ולדעת לא להיכנס למצבים שאת לא יכולה בעצמך להיחלץ מהם וזקוקה לתמיכתו של בעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו