הכל נהדר עד שמגיעים ליחסי המין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכל נהדר עד שמגיעים ליחסי המין
    נטע
    26/08/2012

אני וחבר שלי יחד כבר בערך חצי שנה, ויש ביניינו אהבה גדולה והמון תשוקה. הבעיה מתחילה במיטה, משהו ביחסי המין לא זורם, ולא משתווה לתשוקה האדירה שאנחנו חשים זה כלפי זה לפני שיורדים הבגדים. (למרות הנסיון שלנו לגוון ולנסות תנוחות ודרכים חדשות לסיפוק). וגם העוצמה של האורגזמה הרבה יותר חלשה מעוצמות ששנינו מכירים מיחסים אחרים.
    יש לי שתי שאלות:
    מה יכולים להיות הגורמים לבינוניות של יחסי המין
    האם יש דרך להתגבר על המכשול הזה, שכן התיסכול מיחסי המין מתחיל לערער את היחסים.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללמוד את הגישה הטנטרית

דורית כהן
    27/08/2012

נטע היקרה, לפעמים כל אחד מגיע ליחסי המין עם ציפיות והרגלים אינדיבידואליים משלו, המבוססים על העדפות אישיות, על נסיון העבר, על "טעם וריח" וכו', וכאשר האחר לא זורם איתו זה יוצר אכזבה,עיכוב בעוררות המינית, מוריד את החשק. ככל שזה קורה יותר פעמים ביניכם - זה גם יוצר צפייה שלילית לקראת הפעמים הבאות,

לכן, לדעתי עליכם ללמוד כמה עקרונות של סקס טנטרי - למשל ע"י מפגש זוגי (לא סדנא, אלא מפגש טיפולי) עם מטפלים טנטריים מנוסים, אשר ילמדו אתכם איך להיות יותר קשובים זה לגופו של זו, ואיך לזרום, להתמסר, ללמוד וללמד זה את זו מהן ההעדפות שלכם בדרך נעימה וללא מתח ותיסכול.
    אם תרצי המלצה - טלפני אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נטע
    27/08/2012

תודה, אני אבדוק את עניין הטנטרה, מדובר במפגש אחד או המספר מפגשים?
    והאמת שהמצב לא יוצר ציפיה שלילית לגבי הפעמים הבאות, אלא רצון להוכיח שהפעם זה יהיה יותר טוב, מה שמביא לצורך בהשגיות בתחום, ועוד יותר מגביר את הלחץ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שדה מערכה

דורית כהן
    29/08/2012

אני מבינה, ובכל מקרה נוצר מתח מיותר והסקס הופך להיות שדה מערכה במקום מגרש שעשועים שבו יש חופש, פירגון, זרימה והתמסרות הדדית.

מדובר על כמה מפגשים, משום שלומדים גישה בסיסית ותרגילים בתקשורת מינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו