מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכל נהדר עד שמגיעים ליחסי המיןנטע26/08/2012
אני וחבר שלי יחד כבר בערך חצי שנה, ויש ביניינו אהבה גדולה והמון תשוקה. הבעיה מתחילה במיטה, משהו ביחסי המין לא זורם, ולא משתווה לתשוקה האדירה שאנחנו חשים זה כלפי זה לפני שיורדים הבגדים. (למרות הנסיון שלנו לגוון ולנסות תנוחות ודרכים חדשות לסיפוק). וגם העוצמה של האורגזמה הרבה יותר חלשה מעוצמות ששנינו מכירים מיחסים אחרים.
יש לי שתי שאלות:
מה יכולים להיות הגורמים לבינוניות של יחסי המין
האם יש דרך להתגבר על המכשול הזה, שכן התיסכול מיחסי המין מתחיל לערער את היחסים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד את הגישה הטנטרית
דורית כהן27/08/2012נטע היקרה, לפעמים כל אחד מגיע ליחסי המין עם ציפיות והרגלים אינדיבידואליים משלו, המבוססים על העדפות אישיות, על נסיון העבר, על "טעם וריח" וכו', וכאשר האחר לא זורם איתו זה יוצר אכזבה,עיכוב בעוררות המינית, מוריד את החשק. ככל שזה קורה יותר פעמים ביניכם - זה גם יוצר צפייה שלילית לקראת הפעמים הבאות,
לכן, לדעתי עליכם ללמוד כמה עקרונות של סקס טנטרי - למשל ע"י מפגש זוגי (לא סדנא, אלא מפגש טיפולי) עם מטפלים טנטריים מנוסים, אשר ילמדו אתכם איך להיות יותר קשובים זה לגופו של זו, ואיך לזרום, להתמסר, ללמוד וללמד זה את זו מהן ההעדפות שלכם בדרך נעימה וללא מתח ותיסכול.
אם תרצי המלצה - טלפני אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נטע27/08/2012תודה, אני אבדוק את עניין הטנטרה, מדובר במפגש אחד או המספר מפגשים?
והאמת שהמצב לא יוצר ציפיה שלילית לגבי הפעמים הבאות, אלא רצון להוכיח שהפעם זה יהיה יותר טוב, מה שמביא לצורך בהשגיות בתחום, ועוד יותר מגביר את הלחץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשדה מערכה
דורית כהן29/08/2012אני מבינה, ובכל מקרה נוצר מתח מיותר והסקס הופך להיות שדה מערכה במקום מגרש שעשועים שבו יש חופש, פירגון, זרימה והתמסרות הדדית.
מדובר על כמה מפגשים, משום שלומדים גישה בסיסית ותרגילים בתקשורת מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)