חסר או בסדר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חסר או בסדר
    נעם
    27/08/2012

אני יוצאת כחודשיים ען בחור חדש , מתראים פעם עד פעמיים בשבוע אז אוקי מקבלת והגיוני שנרצה להיות במיטה הרבה, וגם עם בפעם הראשונה אני קצת מרוחקת ולא ממש בעניין בהמשך זה משתפר
    העניין הוא שאומנם יש לנו כמה דברים שנחמד לעשות ביחד נגיד לראות וללמוד על מקומות חדשיפ ובכיף נבלה כמה שעות יחדיו
    מרגיש וגפ עכשיו המצב הוא שאני חוזרת סופ"שים וזהו הזמן לרוב הדברים עבורי, ואני לוקחת כ"ברור" שרוצים להתראות, וכך הזמן לשאר העיסוקים בעיקר חברים נדחק , ומאוד מוזר לי למרות שמדברים בטלפון כמעט כל יום ,מרגיש לי פער בינינו שאומנם מבלים שעות ביחד אבל לא מספיק מעניין לא מספיק יש דברים משותפים לא מספיק גפ מרגש לי המפגש איתו , אומנם הפרידה ממנו בערב עצובה לי ואני קצת חושבת עליו במהלך השבוע אך במקביל לרצון לסופ"ש ולכל שאר העיסוקים שארצה לעשות... אני לא יודעת אם זה מקום טוב להמשיך בו את הקשר -מחשבה על 3 שנים של מרחק גאוגרפי בהתבסס על חודשיים שכפי שתיארתי קצת עם סימני שאלה.

אציין שאם אני נפרדת ממנו זה לא שיהיה לי המון מה לעשות לבדי ביום שיהיה לי פתאום, ומניחה שכן יהיה געגוע בהתחלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסר או בסדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוקדם מידי לדעת

מוניקה הרשקוביץ
    27/08/2012

מעיין יקרה,

אתם יחד רק חודשיים. נסי לתת לדברים עוד קצת זמן, אלא אם את חשה שאת לא מסוגלת להיות בקשר הזה יותר וכפי שעולה מפנייתך לא נראה לי שאלו הם פני הדברים.
    תני לו הזדמנות, תני לכם הזדמנות. העבר וההווה לעולם אינם מעידים דבר על העתיד ואין אנו יודעים מה העתיד צופן לנו כך שגם אם כעת, בהתבסס על החודשיים שעברו יש לך סימני שאלה, כפי שכתבת ואת חשה חוסר וודאות לגבי העתיד, אפשרי לדברים להתרחש, אפשרי לזמן לענות על שאלותייך ותחושותייך. אם לא תאפשרי איך תדעי...?
    אם בעוד תקופה עדיין תחושי שזה לא זה...יהיה לך זמן אז לשקול את צעדייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו