האם בזוגיות מהמקופ הנכון?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם בזוגיות מהמקופ הנכון?
    מעיין
    29/08/2012

אני בקשר חודשייפ וחצי
    לקראת לימודים ואני יודעת שהלימודים ידרשו הרבה מזמני
    בנוסף הייתי רוצה לעסוק בתחביביפ אבל כרגע הפ די מצומצמיפ
    רוב חבריי נמצאיפ במערכות יחסיפ ואני מנסה וחלקם אף בהדדיות שומרים על קשר
    אבל ההרגשה שנחמד לי הסידור הזה שאני מבלה חלק ניכר מזמני עם החבר כי זה מסדר לי את הזמן קצת, מפריע לי שלעיתים רבות מדי אני ארצה לעשות דברים עם חברים והם לא ירצו או לא יוכלו ונחמד לי שלפחות חלק מהדברים אני יכולה לעשות עם החבר.
    הוא בחור חמוד ומתייחס אלי טוב המיניות בינינו די מתאימה ,אבל לפעמים מרגיש שהיופ המשותף שלנו בעיקר סובב סביב זה עם הפסקות לפעילויות ביחד ,
    יכול להיות שהוא מבחינתו מתאהב אני קצת במחשבות רגרסיה על האקס
    והעובדה שמרגיש ואני לא יודעת אם זה נורמלי או לא שסקס זה אחד הדברים המרכזייפ, וכמו שאמרתי שהזמן איתו ביחד הוא גם כדי לא להרגיש לבד

במהלך השבוע הוא עובד הרבה מאוד כרגע זה לא מפריע לי כי אני באזור אחר אבל כשכן היינו באותו אזור, הרגשתי שאני רוצה שיהיה פנוי יותר כדאי שאם ארצה תוכל להיות פניות מצידו. מרגיש לי קצת אולי שזה שאנחנו קרוב ל24 שעות ביחד בסופ"ש אולי זה מרוח וכבר אין מה לדבר
    אנחנו מדברים קצת בכל יום כמעט אז כן יודעים מה קורה ביום-יום
    פשוט עם חברים אני נפגשת לזמן של שעתיים שלוש גג 5 אוקי אז מבלים ומדברים עד הפעם הבאה כעבור שבוע שבועייים.

מה שכן אני כן שומרת על המרווח שלי בניגוד לקשר הקודם ומנסה ואף מצליחה לדבר עם משהו לא נראה לי בהתנהלות בינינו וביחסי המין
    מטריד אותי שאולי חלק מההרגשה של הקשר למרות קצת חוסר התלהבות זה כדי לא להיות לבד לפניו הייתי שנה ויותר לבד ויצא כך שחלק נכבד מהזמן הפנוי שלי הלך על לחפש מישהו שת'כלס יחליף ויפצה על האקס שלי...

אני מניחה שאני גם קצת "נקרעת" בין הזמן הפנוי שהייתי רוצה חלקו להשקיע בתחביבים מה שקצת קשה בגלל הידיעה שאלמד וזה החלק החשוב, לבין חברים שכן רוצה לתת יחס והייתי רוצה גם שיפגשו ויבלו איתי מה שלא קורה אם אני לא יוזמת... לבין ההרגשה שעם החבר רצוי או מצופה להיות הכי הרבה זמו, בגלל זה אני מנסה לשלב בילויים שהם גם בגדר תחביבים שלי עם החבר / חברים כמו מופעים שוניפ טיולים או ספורט... אבל מרגיש שעדין אין לי את היכולת והאיזון בין הזמן שאני צריכה לבד לבין הזמן של הביחד כולל עם אנשים אחרים...

גם יש לי תחושה מעיקה בגלל שאני חוזרת רק סופ"שים ואומנם לאחרונה השבוע שלי עם תעסוקה , אז לראות חברים ולא להיות סתם לבד בבית כי משום מה למרות רצוני לתחביבים אני לא ממש מצליחה לממש אותם... ומרגישה ריקנות עד שיש לי יותר אפשרויות אני לא ממשת אותן...

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בזוגיות מהמקופ הנכון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבחון את הדברים בזמן הנכון

מוניקה הרשקוביץ
    29/08/2012

מעיין יקרה,

מקריאת דברייך עולה בי תחושה כי את לא לגמרי שלמה עם דברים רבים בחייך. לא לגמרי מרוצה מהזוגיות הזו, מתדירות הקשר עם חברייך ואף מהעיסוק/חוסר העיסוק בתחביבייך.
    נראה לי שראשית עלייך "לעשות סדר" ברצונותייך. נסי לברר עם עצמך מה את באמת רוצה ומה באמת מתאים לך. לאחר מכן עשי למען מימוש רצונותייך. למשל סוגיית התחביבים תלויה אך ורק בך. את רוצה לממש משהו, קומי ועשי. עשייה ועיסוק בדברים שאת רוצה יגרמו לך להרגיש טוב, להתמלא באנרגיה חיובית ויסייעו בהרחקת המחשבות המחלישות אשר נראה כי תפסו מקום די נכבד בראשך וממלאות חלק ניכר מזמנך.
    אני מניחה שכאשר יחלו הלימודים, כאשר תהיי עסוקה, הדברים יראו לך אחרת היות ותהיי עסוקה בלימודים ובכל הכרוך בכך (שיעורים, מבחנים וכד'). בנוסף, בוודאי תפגשי הרבה אנשים חדשים ותכירי חברים חדשים. חברים אשר תבלי עימם הרבה שעות במהלך יום הלימודים ואף תוכלו להמשיך לפעילויות אחרות לאחר מכן. לרוב כאשר חווים את אותן החוויות, ביחד, כאשר מבלים הרבה שעות יחד ומתמודדים עם אותם אתגרים נוצרים קשרים טובים. אני מאמינה שה"יחד" עם חברייך החדשים יסייע גם כן בהרחקת תחושת הריקנות.
    כאשר זמנך יהיה מלא, כאשר תהיי עסוקה, כאשר תחושי שאת מממשת את חייך כרצונך אני מאמינה כי תחושי אחרת גם לגבי הזוגיות שלכם. יש לי תחושה כי חוסר שביעות הרצון הכללי השורר בחייך כרגע "נוגע" גם בתחושותייך לגבי הזוגיות. לכן, ראשית, נסי למצוא את "נקודות האור" בחייך, הדברים אשר עושים לך טוב והיאחזי בהם, הרחיבי את העיסוק בהם וגם בדברים אחרים אשר טרם הוצאת לפועל, כדוגמת התחביבים הלא ממומשים אותם הזכרת. רק לאחר שתחושי שלמה יותר לגבי חייך באופן כללי תוכלי לבחון את הזוגיות שלכם באופן נכון יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו