מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיותאושרת03/09/2012
בס''ד שלום לכם שמי אושרת אני נשואה חודשים וחצי כמעט שלוש שנים ביחד בעלי החליט היום שהוא רב איתי והיה לי גהנום בבית זה התחיל שהוא שונא את אחות של אבא שלי את המשפחה שלי הם ביקשו ממנו סליחה הוא עקשן לא סולח הוא לא רוצה לבוא איתי לחתונה של הבן שלה אני מרגישה בודדה כמו זרה לידו בהתחלה הוא הסכים איתי אחר כך שינה את החשיבה שלו אני רציתי להראות לו מזה כי הוא אמר לי אני יאמלל אותך עד שתברחי לאמא שלך ואני לא יתן לך גט וגירושים תמיד מזכיר לי לא יודעת מה יהיה הסוף איתו הבאתי לו את התמונות לחדר שהוא ישן ושבר אותם לרצפה זרק אותם ואני בוכה ואומללה והוא לא רוצה לקיים איתי יחסים אפילו כועס שונא אותי מה אני צריכה לעשות וגם יועצת זוגית שהיא רצתה לבוא אלי הוא אמר לה את לא תוכלי לעזור לנו והוא לא מאמין באף אחד ואז קראתי לאמא שלי והם רצו לקחת אותי אליהם והוא אמר לי תגידי לאמא שלך שתלך אני רוצה שתשארי עם את לא מרגישה טוב מה אני יגיד לכם מה לעשות תעזרו לי תודה לכם אני מנתניה ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה קודם כל - לך
עדי בדיחי04/09/2012הי אושרת,
מה שאת מתארת בהחלט לא פשוט. את מתמודדת עם בעל שמשתמש בכל מיני צורות של אלימות ומרגישה כלואה איתו. ולא פלא- שאכן זאת החוויה עצמה.
אני מבינה שאת חוששת ממנו מאוד, ועל כן מפחדת לעשות משהו שיצית בו שוב איזה גל צעקות או אלימות כלפייך או כלפי משפחתך.
אני לא מאמינה שיועצת זוגית, לאור מה שאת מתארת פה, תוכל בשלב זה לסייע. אני חושבת וממליצה בחום שבשלב ראשוני והכרחי- את צריכה לגשת למרכז תמיכה או לאיש קשר בתחום האלימות במשפחה, כי לצערי לא נראה שבעלך שולט במצוקות שלו, ויתכן ויהיה אלים גם בהמשך. לא מגיע לך לחיות בתוך הפחד והאימה שאת מתארת. לכן אני חושבת שכדאי לפנות לפורום מתאים יותר -
לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אלימות_במשפחה' id=link]אלימות במשפחה[/a].
אני מאחלת לך הצלחה רבה. אם לא תמצאי סיוע שם, פני אליי חזרה ואנסה לקשר אותך לאיש מקצוע אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)