חברה עם נסיון מיני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברה עם נסיון מיני
    אורי
    08/09/2012

שלום, אני בן 23, יש לי חברה מקסימה כבר 8 חודשים והיא פשוט מדהימה ואוהבת אותי ללא גבולות.
    הבעיה היא שלפני שהיינו ביחד היה לה עבר מיני עשיר (25 בחורים כולל חבר טוב שלי)
    היא אומרת שזה העבר שלה ושהיא לא מתחרטת על זה.
    בהתחלה שהכרנו זה לא הפריע לי (הכרנו בטיול בחול) אבל לאט לאט התחלתי לחשוב על זה ועם הזמן זה הפריע והפריע עד שזה הפך אצלי כבר לסוג של אובססיה שאני רק
    חושב על הפרטנרים הקודמים שהיו לה, ושאני חושב עליהם אז אני נהיה עצבני, לחוץ ולפעמים אפילו מרגיש כאב פיזי בחזה.

אני יודע שמבחינה הגיונית זה לא באמת חשוב כמה פרטנרים היו לי או לה בעבר
    אבל זה מאוד מפריע לי וככה אני מרגיש.
    דיברתי איתה על הנושא וזה רק יצר עוד בעיות כי סתם גרמתי לה להרגיש רע
    ומן הסתם היא לא יכולה לעשות כלום עם זה, אי אפשר לשנות מה שהיה, הבעיה היא אצלי.

אני פשוט לא יודע מה לעשות, מצד אחד אני אוהב אותך והיא אותי והיא פשוט מושלמת מכל בחינה, ומצד שני קשה לי להיות איתה בגלל איך שאני מרגיש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה עם נסיון מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחפש לכך פרשנות חיובית

דורית כהן
    09/09/2012

אורי היקר, כבר נתקלתי בבעייה דומה אצל כמה בחורים. רק פעם אחת נתקלתי בבעייה כזאת אצל אישה שהפריע לה נסיונו המיני העשיר של בן זוגה.
    העניין הוא שבאמת ככל שמתקרבים גם נפשית וגם גופנית ואינטימית - מופיע במקביל גם רצון בבלעדיות, והידיעה שהיא היתה עם גברים רבים אחרים יוצרת הפרעה ומחבלת בחווייה של האינטימיות הנוכחית. הידיעה הזאת הופכת להיות חלק מן החווייה שלך משום שאתה לא מצליח לא לחשוב על כך כאשר אתה איתה.
    אלו נקראות מחשבות אובססיביות, משום שאינך יכול להיפטר מהן והן ממש מפריעות למהלך החיים התקין, בתחום שהינו מאוד חשוב כמובן.

יש דרך פסיכולוגית להיפטר מן המחשבות הללו - ע"י טיפול בשיטת ה cbt - גישה קוגניטיבית התנהגותית, ואם אין ברירה אחרת - ניתן לפנות לפסיכולוג שמטפל בשיטה הזאת.
    לפני כן אני מציעה לך לנסות לחשוב על דברים חיוביים - פרשנות חיובית - לנתון הזה שהיא היתה עד כה עם 25 גברים כולל חבר טוב שלך. ככל שתצליח למצוא יותר היבטים חיוביים לעובדה הזאת - יהיה לך יותר קל לחיות עם זה.
    ברגע הראשון יהיה לך קשה לעשות זאת, אבל תפעיל את ההגיון ואת היצירתיות, וחפש אפילו ברמה של אבסורד ,הומור ושטותניקיות.

אם ממש לא תצליח - אדגים לך כמה כיוונים מסוג זה בהמשך.

בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מההה???

אורי
    10/09/2012

איך אני אמור לראות את זה בצורה הומוריסטית???
    על מה את מדברת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגמאות לחשיבה מסוג אחר

דורית כהן
    12/09/2012

אורי היקר, אני רואה שאתה מופתע מן ההצעה שלי ולא מסוגל לחשוב בכיוון הזה.
    הנקודה היא שכרגע הנתון שהיא היתה עם אחרים מופיע לך אך ורק כמחשבה שלילית וכבעייה אמיתית, במציאות.
    אבל במציאות, הרי אילו לא היית יודע על כך, החוויה שלך איתה היתה נהדרת, לא כן? כך שחוויית המציאות היא תוצאה של מה שאתה חושב ואומר על המציאות.

לכן אני מציעה לך תרגיל מחשבתי בשלב ראשון.
    למשל, מישהו אחר שישמע על הנתון הזה יכול להגיד שהעובדה שהיא היתה עם הרבה גברים מאפשרת לה לבוא למיניות שלכם עם הרבה נסיון וידע ולהעשיר את החוייה המינית של שניכם בזכות זאת.

או מחשבה אחרת: העובדה שהיא איתך מעידה שאתה "שווה" !!! למה? משום שאם היא התנסתה עם אחרים ואתה לא היית מספיק טוב - היא לא היתה נשארת איתך,כי היא היתה יודעת שיש טובים יותר מתוך ההשוואה... מישהי חסרת נסיון לא היתה מסוגלת להשוות...

ודוגמה נוספת - יתכן מאוד שהיא מיצתה את שלב הבילויים והסטוצים, וכבר שבעה מכך, ועכשו פונה לשלב של התמסדות וזוגיות עמוקה יותר מאשר קודם. מישהי אחרת, שלא התנסתה בשלב כזה של סטוצים -עלולה להרגיש פתאום - אחרי כמה שנים של זוגיות - שחסר לה שלב בחיים.

עכשו, אורי, שים לב: המחשבות הללו הינן "שעשוע מחשבתי" אבל הן לא לגמרי מופרכות.
    עצם העובדה שמישהו יכול הלגיד את הדברים הללו מול אותו נתון שמטריד אותך כל כך - מעידה על כך שהכל נמצא במוח, הכל במחשבות, ומחשבות זה משהו שניתן לשחק איתו ולשנות אותו ובעקבות זאת המציאות מופיעה לנו בצורה אחרת.

מקווה שהבהרתי את הרעיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו