אין משיכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין משיכה
    תמי
    10/09/2012

שלום, רציתי להתייעץ לגבי בעיה שיש לי. אני בת 23, לא מזמן התחלתי לצאת עם בחור הגדול ממני בשנה. לאחר ששנה שלמה הייתי רווקה (חוויתי פרידה קשה) הוא היחידי שבאמת עניין אותי והמשיך איתי הלאה יותר מדייט ראשון. מדובר בבחור מקסים, סטודנט, חכם,איש שיחה מעניין ,בעל לב טוב, נדיב ומשקיע בקיצור באמת אחד הטובים שפגשתי. הבעיה היא שכאשר הוא נוגע בי או שאנחנו מתנשקים אני לא מרגישה דבר, אין לי שום התעוררות או התרגשות ואני מרגישה שאני לא ממש נמשכת אליו כמו שאני אמורה. יש לציין שאני ממש לא נגעלת מהמגע שלו, ההפך זה די נעים אבל אני עדיין מרגישה כאילו שחסר שם משהו ולפני דייטים איתו אני לא כל כך מתרגשת.
    אני לא יודעת ממש איך זה אמור להיות לכן אני נותנת לו עוד הזדמנויות כי הוא באמת בחור טוב, אבל השאלה היא האם המשיכה עוד תגיע בהמשך? או שזה משהו שקשור בי? בכל זאת הייתי לבד די הרבה זמן וגם הייתי רק עם גבר אחד עד עכשיו ואין לי הרבה ניסיון עם גברים..מצד שני אני מרגישה שאני צעירה ומגיע לי לחוות ריגושים ו"פרפרים" לפני דייטים ומשיכה בסיסית..מה לעשות?
    תודה רבה מראש לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין משיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי אפשרויות להסבר

דורית כהן
    11/09/2012

תמי היקרה, בולט לי מאוד מה שכתבת לגבי פרידה קשה מן החבר הראשון שלך, ולמרות שחלפה שנה מאז, יתכן שהוא עדיין שוכן בליבך וקשה לך להכניס לשם גבר אחר.
    יתכן שחוסר המשיכה נובע מחסימה שבצורה לא מודעת ולא רצונית כמובן - חסמת את עצמך. זה בהנחה שאהבת את החבר הראשון והפרידה לא היתה מרצונך.

במקרה שזה הפירוש הנכון, תני לזמן לעשות את שלו, ובהחלט קורה שמשיכה גופנית מתפתחת ככל שהבן אדם מוצא חן בעינייך יותר ואת מעריכה אותו יותר.

אפשרות שנייה היא יותר חייתית ופשוטה: עניין של כימייה בסיסית. יש פרטנרים אליהם נמשכים יותר ויש אליהם נמשכים פחות ואפילו נדחים דופנית ומינית מהם. משיכה נוצרת מתרכובת של גירויים חושיים כגון - ריח, הופעה חיצונית, שפת גוף, קול...אצל כל אדם המגוון הזה עובד בצורה שונה ובמשקלות שונים. יש כאלה שרק הריח הוא דומיננטי ויש כאלה שרק ההופעה החיצונית קובעת עבורם.

אם תראי שהמשיכה אליו לא משתנה עם הזמן ולא מתפתחת - אולי באמת עדיף לעבור הלאה ולא לוותר במערכת יחסים כה צעירה על האלמנט הכייפי הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו