אזור צפון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אזור צפון
    שושי ט
    18/09/2012

שלום
    אני בשנות החמישים ילדי בוגרים בעלי שנים מדמין ללא הרף שאני לא מעונינת בקירבתו
    ואני מחפסת יחסים במיסגרת הנשואין ניסיתי כול פעולה כדי שירגיש שיך ונאהב אך דבר לא עזר הדמיונות ממשיכים לקונן במוחו ונגרם לו ולי סבל טופלנו אצל מטפלת לאחר מספר פגישות אמר מספיק לו הפנים זאת, הוא אופססיבי אלי ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזור צפון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כל טיפול מצליח, שווה לנסות שוב

עדי בדיחי
    19/09/2012

שלום שושי,

לא תמיד מספיק לנסות להוכיח לבן הזוג שאת לגמרי שלו. לפעמים, כפי שנראה גם פה, צריך משהו קצת יותר עמוק. אני מניחה שזו הסיבה שהלכתם למטפלת. נשאלת השאלה למה הטיפול לא צלח ומה היתה הסיבה להפסקתו. לא כל אדם מתחבר לכל מטפלת, לפעמים צריך סוג אחר של מטפל או של טיפול ואז לנסות להתחבר שוב- לגישה, לאדם עצמו ולפתרונות שיכול להציע לכם, או לו. אני מעריכה כי הוא זקוק בשלב ראשוני לטיפול פרטני עבור עצמו כדי לנסות לברר איתו מאיפה הדברים מגיעים.

אני בטוחה שעבורך זה לא קל, בינתיים נסי לאתר עבורו מטפל והציעי לו בכל זאת לנסות משהו קצת אחר. ניתן לנסות סוגים שונים של טיפול כמו קואוצ'ינג, טיפול פסיכולוגי, טיפול התנהגותי, שיחות עם עו"ס דרך הקופה או ברווחה ועוד.

אם תוכלי לספק עוד פרטים אני אשמח, ואנסה לכוון אותך קצת יותר.
    בברכת שנה טובה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו