מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני צריך פרשנות למצבאלי19/09/2012
כמו רבים גם לי היו מספר קשרים טובים בחייו, אך בתקופה הזו אני בסוג של קשר שמזכיר לי דפוס דומה לכמה קשרים קצת שונים שהיו לי בעבר.
ישנה בחורה שהכרתי והיא מוצאת חן בעיני מאוד , הכול הולך לקראת איזה קשר משמעותי, אבל משהו בי כל הזמן זורק לי סוג של נורות אזהרה מקשרים קודמים שהיו לי פעם, שהתחילו טוב , אבל אף פעם לא המריאו שלב אחד הלאה.
בכמה קשרים האלה הייתה קרבה, גם שהיינו בקבוצה של חברים, בטיול או ביציאה לאנשהו, נמשכנו אחד לשני, ותמיד מצאנו את עצמנו מדברים , צוחקים, מרביצים מכות בצחוק כמו ילדים , ואפילו ברגעים מסויימים מעבר לזה - היו נרדמות על הכתף שלי בנוחות מבלי היסוס , תוך כדי שאני מחזיק להן את היד , מלטף אותם בכתף, או נושק להן על הראש בעדינות מדי פעם.
לי אישית כל הסימנים האלה אומרים שזה הכיוון , אך תמיד כשניסיתי לזרום צעד אחד הלאה נתקלתי בתגובה לא נעימה ורתיעה .
האם זה מה שנהוג אצל ידידים טובים? אני רק רוצה לציין שלפעמים הכרנו רק לא יותר מחודש, ובכל זאת הייתה התחברות... דבר שני , האם יש מצב שאותן בנות נפגעו כל כך הרבה מקשרים שהיו להם פעם שהן מעדיפות לא לקחת צעד אחד קדימה אף פעם? האם זה פחד מיחסי מין??
אשמח לשמוע את הפרשנות שלכם בנושא :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסה, מקסימום זה יצליח...
מוניקה הרשקוביץ19/09/2012אסף יקר,
אני מאמינה שתמיד, לגבי כל התנסות בחיים, גם אם זו התנסות חדשה עבורנו, קיימת האפשרות להצליח.
נכון, תמיד ישנם הרבה גורמים אשר אינם תלויים בנו, "שותפים" סמויים וגלויים, ולעולם אין לדעת מה תהייה התוצאה גם אם לכאורה היא ידועה מראש, כי הלא כבר היינו "שם". על אחת כמה וכמה כאשר מדובר על בני-אדם, שהם "יצורים" אינדיבידואליים, מאוד מורכבים, לעיתים בלתי-צפויים (בעיקר כאלה אשר עימם עדיין אין לנו היכרות מעמיקה ואמיתית). מה שנכון לאחד מאיתנו לא בהכרח נכון לאחר וכל התנסות משאירה חותם שונה אצל כל אחד ואחת מאיתנו, כך שגם אם ה"דבר" הזה אשר נרקם ביניכם כעת מזכיר לך נשכחות (ולאו דווקא חיוביות) אין זה בהכרח אומר שמשהו מן העבר יחזור על עצמו.
עד שלא תנסה לא תדע, נסה, "לך" עם התחושות שלך, אם אתה חש שזה "נכון" לך ולכם פשוט "תזרום"
כדאי לנסות, מקסימום זה יצליח...
בהצלחה ו...נשמח להתעדכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)