מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אשתי בוגדת??שירה24/09/2012
אשתי אשה טובה אמא לתפארת נאמנה לבית. וטיפוס ביתי. עד עתה שמרתי זאת בלב, אך משהו מציק לי ואין לי מנוח. לאשתי היתה לה תקשורת טובה בעיקר בסוף השנה עם המחנך הכיתה של ביתי. בטלפון הם יכלו לדבר אפילו חצי שעה על ביתי. המחנך העריץ את ביתי, היא היתה תלמידה טובה בכל המובנים. לאחרונה היתה לה ירידה בלימודים כי לא היתה מרוכזבת בגלל משבר חברתי קצר שעברה, המחנך ממש "הרים" אותה למעלה בציונים ובמצב רוחה וגרם לה להתגבר על הכל. יום אחד אני שומע אותה אומרת לו בטלפון: מגיע לך ממני אלף נשיקות. מה זה צריך להיות?! מדוע צריכה להתבטא כך בפני מחנך, אני מעולם לא קיבלתי תגובה כזו של אשתי אז לאחרים שתגיד? אולי לא התכוונה פשוטו כמשמעו, אבל לאן היא הגיע.. החופש הביטוי הזה. אני לא אמרתי לה כלום. האם נראה לכם הגיוני שאמא תתבטא כך לפני מחנך בי"ס? מה הוא יכול לחשוב, אולי מנסה להתחיל איתו??. מה דעתכם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נראה כך
מוניקה הרשקוביץ24/09/2012בעל יקר,
ציינת כי אשתך הינה אם לתפארת. אני משוכנעת כי גם אם היא הייתה אם "רגילה" היא הייתה מוטרדת מהפגיעה בציונים של בתכם, על אחת כמה וכמה בהיותה אם דואגת ומעורבת (אם אני מבינה נכון את ההגדרה "אם לתפארת"). ייתכן כי היא בקשה להיעזר במחנך הכיתה על-מנת שהוא יסייע לבתך. הוא מצידו, בוודאי נעתר בשמחה לאור העובדה כי ממילא הוא העריץ אותה, כדבריך.
כך שלאור הרצון הגדול של שניהם לסייע לילדה ולאור הערצתם המשותפת אליה הם אחדו כוחות. בתוך כך נוצר ביניהם דו-שיח יותר חברי, פחות פורמאלי.
לאחר שבתך חזרה למסלול אני מניחה שאשתך הייתה מאושרת והוקירה תודה לאיש על תרומתו כך שמתוך תחושותיה אלה היא התבטאה באופן קרוב יותר אך לא יותר מכך.
בנוסף לעובדה כי ציינת שאשתך הינה נאמנה לתחושתי ה"קשר" בין אשתך למחנך הכיתה הינו קשר טהור, תמים ונקי לחלוטין. לא היו לאשתך כוונות סמויות או גלויות שאינן במקומן. השיחות ביניהן הפכו פחות רשמיות לאור העובדה שהם שוחחו מספר פעמים וזה הכל.
אם הייתה זו מחנכת ולא מחנך, האם היית חש באופן דומה או שמא במקרה שכזה זה היה נראה לך בסדר?
יחד עם זאת, היות שציינת שלך אשתך מעולם לא אמרה דברים בסגנון הזה ולא הביעה חיבה/אהבה באופן מילולי אני מבינה למה זה מציק, כפי שכתבת...לכן, אולי יש מקום לבדוק את מהות הקשר שלכם, התקשורת, הבעת תחושות וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)