מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוהבת בבוס שלינועה1705/10/2012
אני נשואה וגם הבוס שלי. אני מאוהבת בו מאוד ויודעת שגם הוא בי אבל פחות. לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו ולחשוק בו ולפנטז עליו. מה לעשות???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתת לכך להתפוגג עם הזמן
דורית כהן07/10/2012נועה היקרה, את כותבת כל כך ישר ולעניין!!!
לא פשוט להתמודד עם מצב כזה.
מצד אחד, המוח מפוצץ מן הריגוש הנעים הזה - לראות אותו כל יום ולפנטז עליו, ומצד שני הידיעה שאם תפעלי בכיוון - את מסתבכת, לוקחת כמה סיכונים כבדים:
פגיעה בבעלך ובאישתו של הבוס, פגיעה אפשרית במקום העבודה שלך לאחר שהפרשייה תסתיים מעצמה או תיחשף...
כמו כן - כל עוד את מאוהבת בו וחושבת עליו - יש להניח שזה פוגע בזוגיות שלך ו"צובע" את בעלך בצבעים אפורים יותר...
אבל התאהבויות הינן דבר שקורה לרוב האנשים. הרבה פעמים כאשר לא עושים עם זה כלום - זה מתפוגג מעצמו עם הזמן.
אני הכי ממליצה לך לא לעשות עם זה כלום ולתת לכך להתפוגג, ובינתיים למצוא איך רק ליהנות מן הריגוש עצמו, בתוך תוכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)