בתולה בת 20

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתולה בת 20
    יעל
    07/10/2012

היי, לפי הכותרת בטח הבנתן..הכרתי עכשיו מישהו יותר מבוגר ממני שהרבה יתר מנוסה ממני. אני לא רוצה שידע על כך שאני בתולה, אבקש טיפים לכך ,אני קצת חוששת מכל העניין הזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתולה בת 20

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

מוניקה הרשקוביץ
    08/10/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתולה בת 20 - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    08/10/2012

יעל יקרה,

החשש שלך טבעי לגמרי.... יחד עם זאת נראה לי שכדאי שתהיי כנה בעניין הזה (ובאופן כללי). ראשית, הבתולין שלך עומדים לזכותך (ולא לחובתך), כמו גם הניסיון המיני של הבחור.
    שנית, הרבה מאוד גברים מעריכים ואוהבים את העובדה שבת-זוגם הינה בתולה. רבים מהם חשים גאווה על כך שהם זכו להיות הראשונים...
    אני מציעה שתשתפי את הבחור בעובדת היותך בתולה על-מנת שהוא ידע להתייחס בהתאם ולהתנהל בעדינות יתרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו