מאוד מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוד מבולבלת
    אור
    14/05/2007

שלום, אני בת 25 אני ובן זוגי יחד כבר 5 שנים (גם הוא בגילי). שנינו סטודנטים , אני מסיימת את התואר השנה ולו נשארה שנה וחצי. בזמן האחרון אני מאוד מבולבלת בקשר ליחסים בינינו. אנחנו נפגשים בעיקר בסופי שבוע ואם אנחנו יוצאים זה רק עם חברים, כמעט ואין לנו אינטימיות. בן זוגי טוען שליציאה צריך להיות תוכן כלומר אם יוצאים אז זה בשביל לפגוש אנשים שמזמן לא ראינו ואם זה רק שנינו אז אפשר פשוט להשאר בבית. בזמן האחרון התחלתי לחשוב שבעצם אנחנו ביחד כבר די הרבה זמן והייתי רוצה לדעת מה יהיה איתנו. לשנינו מאוד חשובה הקריירה , בן זוגי מזכיר את המילה "חתונה" בתור משהו שיקרה אך באוד זמן רב. קודם יש לסיים את הלימודים, לעשות טיול ארוך (ביחד) וכו' ורק אז... מאז ומתמיד דיברנו על כך אבל בזמן האחרון אני התחלתי להלחץ קצת (אני בגיל שהייתי רוצה קצת יותר וודאות). אני מרגישה שעם הזמן נהינו למשהו שיותר דומה לידידים מאשר לזוג. את הסקס אני יוזמת ברוב המקרים (הוא בחור שקשה לו להביע רגש וליזום דברים). כל הדברים האלה לא מוסיפים להרגשה הכללית שלי. אני מאוד מאוד אוהבת אותו אני יודעת שגם אני מאוד חשובה לו למרות שקשה לו להביע את זה. אני באמת לא יודעת מה לעשות אני נמצאת בבלבול מאוד גדול. ניסיתי לדבר איתו על זה , הוא לא כל כך משתף פעולה בשיחות מסוג זה (הוא מאוד מאוד סגור) הוא אומר שמבחינתו שום דבר ברגשות שלו אליי לא השתנה, ושאני יודעת שהוא כזה (לא מסוגל להביע רגש) ושאני לא אבקש ממנו להשתנות כי גם הוא מקבל אותי כמו שאני.
    חשבתי הרבה על מה שהוא אומר, אני יודעת שהוא טיפוס מאוד לא רומנטי (בניגוד אליי) , הוא עובד כל השבוע ועובד בערבים ואני מבינה שבסופי שבוע הוא רוצה לנוח (מה לעשות שזה הזמן היחיד בו אנחנו נפגשים) . אמרתי לו שאני חושבת שאנחנו צריכים לעשות משהו בשביל להתקרב, הוא אמר שלעבור לגור ביחד לא עומד על הפרק בינתיים כי אין לנו כסף. אמרתי לו שאני יודעת אך אני רוצה שנעשה את זה ברגע שזה יתאפשר (כשאני אסיים ללמוד ואמצא עבודה).
    כמו שאפשר לראות מהמכתב אני קופצת ממקום למקום כי יש לי הרבה דברים לאמר. סך הכל אני פשוט לא יודעת איפה אני עומדת. הוא הראשון שלי ואני הראשונה שלו בשביל שנינו זאת מערכת היחסים הראשונה וכנראה שחוסר הניסיון שלנו קצת מפריע לנו למצוא פתרונות.
    קשה מאוד לדובב אותו ולשכנע אותו לעשות משהו סתמי אפילו ביחד, לכל דבר אצלו צריך להיות תוכן והוא פשוט לא מבין מה הקטע ללכת לשבת בבית קפה ביחד כשאפשר פשוט להזמין פיצה הבית ולאכול אותה בבית מול הטלויזיה.
    נראה לי שעכשיו אני פשוט חושבת על העתיד ואני מפחדת שחוסר האינטימיות הזאת מאוד תפריע לי בעתיד, גם העובדה שאני זאת שתמיד צריכה ליזום את הסקס מאוד מפריעה לי ומוציאה לי את החשק.
    אני כן רוצה להשאר איתו .
    אני מאוד אודה על כל תגובה/עצה
    תודה, אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להתפשר

דורית כהן
    15/05/2007

בוקר טוב לך אור,
    דווקא היטבת לתאר את יחסיכם...ראי, הדברים שמפריעים לך עכשו עלולים לגבור עם הזמן ולהפריע לך יותר. את אומרת שזוהי הזוגיות הראשונה לשניכם. אני חושבת שמכיוון שהוא כל כך סגור וממה שאת מתארת הוא לא יעבור שינוי פנימי רציני אלא אם ילך לטיפול או לסדנת צמיחה, אני מציעה לך לא להתפשר על הדברים הללו, שלך הינם חשובים. אם בכל זאת את מאוד אוהבת אותו וגם מזהה אצלו פוטנציאל כבן אדם שמאוד מתאים לך לחיות איתו לאורך כל השנים, אולי תזמיני אותו לסדנא ביחד, כדי לראות עד כה הוא מסוגל לפרוץ מתוך ההרגלים הסגורים שלו.

בגילך - 25 - את עדיין מאוד צעירה, וודאי שאינך מנוסה במערכות יחסים. הרשי לעצמך לחוות עוד יחסים. אל תתפשרי. את צודקת כאשר את חושבת על העתיד איתו לאורך זמן ומפעילה שיקול דעת ולא רק רגש. מגיע לך הכי טוב! מה בוער לך להתמסד???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו

אור
    15/05/2007

אני מאוד פחדתי לקבל את התשובה שקיבלתי ממך. קשה לי עד כדי כך שזה בלתי אפשרי לחשוב על עצמי עם מישהו אחר. אני בכלל לא יכולה לחשוב על זה. לא נראה לי שהוא יסכים ללכת לסדנא כלשהי (אני אפילו בטוחה שלא). אני חושבת שאולי בגלל שכרגע אנחנו נפגשים רק בסופי השבוע אז אנחנו מרוחקים יותר ואין ביננו מספיק מגע. אולי אם נגור ביחד אז הוא יפתח אליי יותר.
    בקיץ שעבר היינו ביחד בטיול של חודשיים אני מאוד חששתי מהיחסים שלנו בטיול לפני שטסנו, אבל הסתבר שזה היה לשוא אנחנו הסתדרנו נפלא והיה מדהים. אבל אני מודעת לזה שטיול זה לא חיי שיגרה . מאוד קשה לי! אני יודעת שאם אני אחליט להפרד זה ממש ממש ישבור אותי ואני בכלל לא בטוחה שאני אהיה מסוגלת להיות שוב במערכת יחסים.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות, כשאני מעלה את הנושאים שמפריעים לי הוא מאוד נסגר , אני רואה שזה כואב לו אבל גם מאוד קשה לו להפתח.
    אולי אם אני אכתוב לו מכתב בו אני אגיד לו שאני אוהבת אותו ומבינה את הקשיים שלו אבל שינסה בכל זאת להפתח אפילו מעט, אולי זה יעזור?
    מה את חושבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אור
    15/05/2007

כתבתי לו מכתב באימייל , שפכתי את כל מה שהיה לי על הלב ב 4 עמודים שלמים ואני מקווה שהוא יפנים את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו