חולה מין?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חולה מין?
    אנונימית
    12/10/2012

יש לי סיפור לא נעים שאולי נשים רבות יבינו... אני נשואה 4.5 שנים לבעלי, יש לנו 2 ילדים מקסימים בני 3 ושנה. הזוגיות שלנו טובה וגם הסקס, העניין הוא שאנחנו מקפידים על סקס יום כן יום לא- לפעמים עייפים ולא מרגישים טוב ובכל זאת לא מוותרים, שלא יהיו חסכים. אפילו שבמקור רציתי לשמור "נידה"... הבעיה היא שכמה פעמים תפסתי את בעלי גולש בפורנו (ומן הסתם מאונן) או שבאתי והדלת היתה סגורה מלמעלה... אני יודעת שזה לא בגידה אבל לא נעים לי שיש לי בבית התרחשויות מיניות מאחורי גבי. אני מרגישה שאני עושה הכל כמו שצריך כדי למנוע את זה. מה עלי לעשות? זה מביך לדבר על זה ואני אפילו לא בטוחה שזה יעזור, כבר הערתי על זה פעם. אני חסרת אונים, מפחדת לפתוח דלתות בבית שלי, האם זה בשליטתו, אולי הוא מכור לפורנו? מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה מין?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• if you can't beat them - join them

דורית כהן
    15/10/2012

אנונימית יקרה, סקס הוא "יצור" מוזר ובלתי צפוי, והוא מתנחל לנו במוח ודורש את הדרישות שלו, ומשדר את הצרכים שלו. מאד קשה לתעל ולשלוט בפנטזיות המיניות או להחליט לחסום את המחשבות ואת הכמיהות והמשאלות - זה נכון בכל התחומים ונכון גם בתחום הסקס, שהינו כל כך אישי ופרטי.

כיום רוב האנשים, בעיקר הגברים, מחוברים בצורה זו או אחרת לגלישה לאתרי פורנו, פשוט כי זה כל כך זמין, מגוון, משתנה. בעבר היו ירחוני פלייבוי מספקים את אותה מטרה.
    אז יש סקס שאותו עושים עם בת הזוג, ויש גם סקס פרטי, אישי מאוד, שבו אתה רק עם עצמך, לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד, רק ליהנות ולהפליג אל תוך הפנטזיות. יש בכך סוג של הרפיית מתחים, מחיקת מחשבות אחרות, קצת כמו מדיטציה...

לדעתי זה לא סוף העולם...

אני לא בעד "משטרת מחשבות" בין בני זוג.
    מה שכן אפשר לעשות, זה כן לשוחח איתו על כך. אני מאוד מציעה לעשות את השיחה מתוך סקרנות, ללא שפיטה שלילית. נסיון אמיתי להבין מהי החווייה הזאת. אם תעשי זאת מתוך שיפוט שלילי - הוא יתחיל להסתיר מפנייך עוד יותר.
    בהמשך השיחה חפשו פתרונות איך הוא יכול לעשות זאת בלי שזה ייצור לך הפרעה. כי אם את חוששת לפתוח דלתות בבית כדי לא למצוא אותו מאונן - זה פוגע כבר גם בך.

יתכן ובשיחה יתברר שחסר לו משהו בסקס שלכם, וזאת תהיה הזדמנות לשנות משהו.
    את כותבת שאתם נוהגים לעשות סקס כל יומיים גם במצב של מחלה או עייפות - אני כלל לא בטוחה שזה טוב! חוויית הסקס משתפרת כאשר זה מלווה בתחושת חופשיות וקלילות, ההיפך מחובה.
    יתכן שאתם יכולים להסתפק מידי פעם רק בחיבוק ממושך או התכרבלות, ולא חייבים סקס כל יומיים.

ודבר אחרון - יש נשים שמצטרפות לבני זוגן ומשתתפות בחוויית הפורנו יחד איתם, וזה משמש כמעורר מצויין לסקס עשיר יותר. במקום להילחם בכך - הצטרפי אליו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובתך, אבל...

אנונימית
    15/10/2012

היי, שוב תודה. אנחנו מאוד פתוחים מבחינת סקס ומגשימים את כל הפנטזיות אחד של השני, וגם התדירות הגבוהה שלנו- בסה"כ אנחנו נהנים מזה כי לפעמים "עם האוכל בא התיאבון". בעלי פעם אמר לי (ואני אפילו מבינה אותו) שבאוננות מול פורנו מגיעים לסיפוק הרבה יותר מהר ויותר בקלות מסקס- והוא גם הוסיף שזה לא "פוגע" בתאווה שלו לסקס אמיתי (ואני יכולה להעיד שזה נכון). זה כמו לאכול שוקולד כביניים עד הארוחה. השאלה שלי היא לגבי להצטרף אליו, פעם רצינו באמת לעשות סקס מול פורנו ובעלי אפילו הוריד סרט... אבל ברגע האמת חששתי שזה כמו לצרף אנשים לסקס שלנו וזה מקרב אותנו צעד נוסף לבגידה בעתיד... אני חוששת שזה פורץ מן גבולות במח... האם יש אמת בחששותיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנוע יחד עם השינוי, לזרום

דורית כהן
    16/10/2012

אני מסכימה שזה משנה את כללי המשחק, אבל הוא כבר פרץ את הגבולות בכך שהוא כבר גולש לאתרים הללו ומאונן. אז מכיוון שהוא כבר שם - לא יזיק אם תצטרפי אליו.

לגבי החששות שלך: תמיד יהיה גבול מסויים שיהיה עבורכם הגבול הבא, ותהיה לכם התלבטות האם להישאר בתוכו או לפרוץ אותו.

חשוב להבין שהחיים אינם סטטיים. הכל משתנה כל הזמן, וצריך לנוע יחד עם השינוי ולזרום, ולנסות שהזרם יתאים ויהיה נוח לשניכם, אבל אי אפשר לדרוך במקום אחד.

הכי חשוב זה להצליח להגיע להסכמות. לזוז קצת אחד לקראת השנייה. להרחיב את הגבולות הטבעיים שלכם כדי להיפגש זה עם זו. זה יכול דווקא לתרום לשניכם, ההרחבה הזאת.
    כל עוד אתם מרגישים שאפשר להעלות נושאים רגישים ביניכם ולהתנסות יחד בדברים שונים - זה טוב.
    החשש שלי הוא כאשר מתחילים להיות דברים עליהם אינכם יכולים לשוחח, וכל אחד מסתגר לו בעולם משלו, ולא נותן לשני דריסת רגל.

זה משמח אותי לשמוע שכן היתה לכם שיחה והוא הסביר לך איך הוא מרגיש עם האוננות מול הפורנו. אם כך השד אינו נורא כל כך. מה שהוא מתאר הינו מאוד טבעי ומובן וידוע, וטוב שהוא הצליח להגיד לך את האמת שלו, ואת לא הגבת בשיפוטיות ובביקורתיות על כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו