מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפייסבוק הארור.שרית14/10/2012
חבר שלי עשה לייק לאיזו תמונה של החלק האחורי של איזו מישהי שנראית מאוד טוב ולא מבין למה אני מתעצבנת עליו.
האם העצבים שלי אינם מוצדקים? היא ממש נראית טוב, עם זה אני מסכימה אבל למה שחבר שלי יעשה לייק לתמונה כזו ולא מבין למה אני מתעצבנת עליו?
אשמח לתשובה לראות אם אני היחידה שמגיבה ככה או שזה טבעי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב דיברתי איתו על זה
שרית14/10/2012והוא לא מבין מה הוא עשה לא בסדר. הוא אומר שאני סתם מגזימה. איך אני יכולה לגרום לו להבין שלא עושים דברים כאלה?? ואגב, אנחנו כבר בני 25! דברים כאלה אמורים להיות מובנים מאליהם. לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרגות החופש בתוך זוגיות
דורית כהן15/10/2012דנית היקרה, אילו לא היה "הפייסבוק הארור" הזה היה צריך להמציא אותו...
הוא חושף כל כך הרבה דילמות זוגיות ושם כל כך הרבה מלכודות ופיתויים, וזוגות צריכים להתמודד בגללו - ממש מהר בתחילת הזוגיות שלהם וכמובן גם בהמשכה - מול אירועים שונים ומגוונים, כמו מה תיארת לפנינו. רק אמש ישבתי עם זוג שהיה לו ריב על נושא קרוב. האם מותר לשים תמונה חושפנית של האישה בפייסבוק שלה...
לדעתי אין כאן מוסכמות.
אחד הקריטריונים להחליט מה נכון ומה לא הוא לשאול את עצמכם האם במצב של פנים אל פנים הוא היה מחמיא למישהי שהוא מכיר על צורת הישבן שלה.
אם תקחי את הדוגמה הזאת, יש זוגות שהיו לוקחים אירוע כזה בקלילות, ויש זוגות שהיו נכנסים לריב נוראי בשל כך.
נדמה לי על כן שהשיחה צריכה להיות - ליידע אותו שזה פוגע בך, ושיבחר בעצמו האם לעשות זאת מתוך ידיעה שהוא פוגע בך.
נקודה נוספת:
לכל אחד יש את הגבולות שלו - עד כמה הוא מוכן לוותר על חופש הביטוי שלו ובכלל על החופש שלו - לטובת הזוגיות. הדילמה הזאת תצטרף לעוד דברים שמן הסתם קורים ביניכם (כמו אצל כל זוג) שיוצרים מגבלות ומחוייבויות בגלל הזוגיות. הזוגיות נותנת המון יתרונות, אבל גם מורידה את דרגות החופש של היחיד בתוכה.
לכל אחד יש את נקודת האיזון שלו - מתי החופש שלו נפגע יותר מדי אל מול הדברים שהוא מקבל מן הזוגיות. אם זה יקרה יותר מדי ויעבור את הגבולות שלו - הוא לא יישאר בזוגיות. לכן חשוב לבחור היטב על מה נלחמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)