אשמח לחוות דעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעת
    דניאל
    15/10/2012

שלום רב,
    הייתי במערכת יחסים עם מישהי נחמדה,שנינו בגילאי ה-30 +,רווקים.
    המערכת הזאת היתה עם המון עליות וירידות ולכן נפרדנו.
    כאשר נפרדנו,היא הציעה לי הצעה מוזרה, להביא ילד לעולם אבל כל אחד יחיה בנפרד.
    לא הייתי מוכן לכך בשום פנים ואופן,מבחינתי זה הכל (חתונה וזוגיות אמיתית).
    לא היינו בקשר לאחרונה עד שפניתי אליה והעליתי את נושא הזוגיות בינינו, היא הציעה שנביא ילד ונחיה יחד אולם ללא כזוג..
    אני כמובן לא הסכמתי והתעצבנתי על המחשבה הזאת.
    רציתי לשאול,מזווית של אנשי מקוצע,האם אופציה כזאת מקובלת? יש אנשים שחיים כך?
    אני בתחושה שאני לא בסדר או הפרימטיבי אולם,אנא,תנו לי חוות דעת, מה יכולות להיות הסיבות? איפה זה נשמע לגור עם מישהו תחת קורת גג אחת אולם לא כבני זוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לחוות דעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אז...זו דעתי

מוניקה הרשקוביץ
    15/10/2012

דניאל יקר,

התשובה הפשוטה לשאלתך היא כן... הכל אפשרי והכל בסדר כל עוד הדבר מקובל ומוסכם על דעתם של שני בני-הזוג גם אם ההסכמה אליה הגיעו הנוגעים בדבר אינה נורמטיבית ו/או שונה מן המקובל.
    ברובד העמוק יותר, זה לא כל-כך פשוט היות ולהסדר כזה עלולות להיות השלכות והשפעות מורכבות ופחות מוצלחות לאורך זמן.
    מה עשויות להיות הסיבות אשר הביאוה לכך שהיא העלתה הצעה שכזו...? את הסיבות האמיתיות רק היא תוכל לומר, רק היא יודעת...אני יכולה לשער שהיא חשה את ה"שעון הביולוגי מתקתק" והיא חוששת שאם היא תמתין עוד קצת ובכל זאת לא תמצא את האיש הנכון עבורה, לתחושתה, היא עלולה "לפספס את הרכבת". במילים אחרות, היא מאוד רוצה להיות אמא ואני משוכנעת שהיא הייתה מעדיפה להרות פרי אהבה משותף אל תוך זוגיות בריאה וטובה אולם היות והזוגיות שלכם לא הייתה יציבה עד כדי כך שבחרתם להביא לסיומה והיות והיא בכל זאת מאוד רוצה לממש את חלום האמהות שלה ולהיות אמא, היא הציעה את מה שהציעה.
    למה איתך...? ושוב אני משערת...יש בך המון דברים נכונים לה וטובים עבורה. כנראה שלמרות חוסר היציבות הזוגי יש בך משהו אשר גורם לה לתחושת ביטחון והיא יודעת שאם תסכים להסדר כזה או אחר, תעמוד בדבריך ולא תאכזב אותה.
    אתה לא רק בסדר, אלא בסדר גמור ולגמרי לא פרימיטיבי...גם אתה רוצה משפחה "רגילה", כמו רובנו ולא מתאים לך משהו אחר.
    לדעתי...היות ותקופה מסוימת לא הייתם יחד ובכל זאת בחרת ליצור עימה קשר שוב ולנסות להחיות את הזוגיות שלכם והיות והיא רואה בך בן-זוג נכון עבור מימוש חלום האמהות שלה (והיא מעדיפה אותך, למיטב הבנתי, על-פני אפשרויות אחרות) אני חושבת שנכון יהיה להיפגש ולנהל שיחה פתוחה וכנה על מה טוב ב"יחד" שלכם ומה טעון שיפור. מאוד ייתכן כי הפערים ביניכם לא באמת כאלה גדולים וכי כל אותם דברים אשר גרמו ל"מורדות" הינם ברי-תיקון.
    לאחר שתדעו בוודאות מה מפריע לכם להיות יחד תוכלו להתחיל לעבוד על זה. במידת הצורך תוכלו לפנות לסיוע מקצועי. מתוך העולה מפנייתך יש לי תחושה ששווה לנסות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו