ביטחון וזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביטחון וזוגיות
    שיר
    29/02/2008

האם לאנשים עם חוסר ביטחון לא הולך בזוגיות? כלומר אילו שהתחתנו או נמצאים בזוגיות יציבה הם תמיד בעלי ביטחון עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטחון וזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לזוגיות בריאה: קודם כל אהבה עצמית

שני
    02/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שיר
    02/03/2008

ואם אני שונאת את איך שאני ניראית? אני מכוערת שחורה ושמנה, אם הייתי יפה היה הולך לי והייתי נשואה אבל אלוהים שונא אותי והביא אותי כמפלצת שאפחיד את כולם עם הכיעור שלי ושאף גבר לא ירצה להביא איתי ילדים כי הם יצאו מכוערים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטחון עצמי וזוגיות

יהודית ברגמן
    10/03/2008

שרון יקרה!
    את כותבת עם המון תסכול. בטחון עצמי טוב לכל תחום וכשאין - מחפשים בתוכנו את השלילה ובמה האני לא בסדר ומתמקדים ומגדילים ונתפשים לזה. לא כל הגברים יפהפיים ורובם בזוגיות. גם לא כל הנשים יפהפיות ורובן בזוגיות.
    שרון יקרה, הכל בראש. ואם את תופסת את עצמך ככזו מכוערת ומבטלת את כל התכונות האחרות ושמה את זו בראש, איך את חושבת שאחרים יראו אותך? תפעלי להיראות טוב יותר ותבליטי את התכונות הטובות שבך. תחשבי על עצמך באור חיובי, תקריני לעולם את יתרונותיך ורק כך תמגנטי אליך, כי מחשבות שליליות לא פיתו אף אחד לרצות בך. כשתאהבי את עצמך על מה שהנך ועם מה שהנך .. תתפני לקבל אהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו