כלכלה בזוגיות שנייה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כלכלה בזוגיות שנייה
    דני
    29/02/2008

אנו יוצאים שנתיים יחד זוגיות שנייה שנינו גרושים אני שנתיים היא כ8 שנה , אחרי חצי שנה עברנו לגור יחד בבית אחר שהשכרנו ואז התחילו הבעיות...למרות שהסכמנו לפני זה כמה כל אחד משתתף בשכירות ובכלכלה...אחרי כמה זמן כחודש ימים אמרה לי שאינה יכולה לשלם את משסוכם .
    הסכמתי ללא ברירה...בגלל מצבה הכלכלי הגרוע עזבנו את הבית שהשכרנו וכל אחד חזר לבית.
    כעת מערכת היחסים ממשיכה כמה ביקורים בשבוע...היא כל הזמן יש לה טענות למה אני לא עוזר לה כלכלית..למה אני לא משלם חלק מהחשבונות שלה..למה אני לא מכסה את המנוס שלה ...
    נופש היא רוצה לצאת לנופש אבל אינה מוכנה להשתתף ...לדעתה רק הגבר צריך לשלם
    מה דעתכם על אייך צריכה להיות מערכת יחסים בזוגיות שנייה ודעתכם על משקורה עכשיו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלכלה בזוגיות שנייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה נשמע רע מאוד..

רותי
    29/02/2008

לדעתי היא פשוט מנסה לנצל אותך. אני מכירה אנשים נשואים שלכל אחד יש לו חשבון משלו והם לא מבקשים טובות כל הזמן כמו חברתך. לדעתי תשוחח עימה על כך שהדבר אינו מקובל עלייך במידה והיא לא תסכים אז תלך, יש הרבה דגים בים שהם לא נצלנים כמוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלכלה בזוגיות שנייה תשובה לרותי

דני
    02/03/2008

רותי תודה לך על תשובתך...האם עוד משהוא יכול לתת לי תשובה ורעיון??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע כמו מישהי נצלנית

שני
    03/03/2008

אבל אתה הוא זה שמכיר אותה הכי טוב. יש לה כסף? היא מנסה לסחוט אותך? היא חוסכת את כספה ובינתיים מנסה לחיות על חשבונך? אם התשובות חיוביות - תן לה בעיטה בישבן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו