מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה זה אומר?שירי19/10/2012
אני מאוד נמשכת לעמית בעבודה ואני חושבת שגם הוא נמשך אלי (אני רואה לפי המבטים, היחס ודברים שהוא אמר לי). הוא גם מבוגר ממני ב10 שנים ובנוסף נשוי עם ילדים. אין בינינו כל כך דיבור מעבר למה שקשור בעבודה אבל יצא לנו לחזור ביחד הביתה ופתאום הוא הראה לי תמונות של הילדים שלו.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה בין גבר לאישה זה טריביאלי
דורית כהן21/10/2012קארין, נדמה לי שאת נמצאת במסלול ישיר לפרשייה - לפחות מבחינתך. עלייך לשקול האם זה משהו שמתאים לחיים שלך פרשייה עם גבר נשוי עם ילדים?
זה שיש משיכה בין גבר ואישה - זה יכול לקרות. ככה אנחנו בנויים מבחינה ביולוגית, שאנחנו נמשכים להרבה פרטנרים אפשריים, גם כאשר יש לנו זוגיות קבועה ומאושרת.
מאוד יתכן שגם הוא נמשך אלייך, אבל עלייך לדעת שלפעמים, כאשר יש משיכה ראשונית מסויימת, היא מתעצמת ומתגברת כאשר הצד השני מגיב בחיוב.
העובדה שהוא הראה לך תמונות של ילדיו - זה יכול דווקא להיות מסר עבורך שתדעי איפה הוא עומד ומה מצבו בחיים. אולי מסר עדין בשבילך - להישאר מחוץ לתחום, מבלי להגיד לך זאת במילים מפורשות, ומבלי לפגוע בך.
חשוב לי עוד פעם להגיד לך: העובדה שיש משיכה מינית היא טריביאלית. בסיסית. זה קורה המון. מכאן ועד להפוך זאת למערכת יחסים - זה כבר צעד אחר לגמרי, שהוא טעון משמעויות בעייתיות מאוד כאשר מדובר בגבר נשוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא, ושכחתי לרשום פרט חשוב ז
שירי22/10/2012שכשרק הכרנו הוא הציעה לי "ליהיות חברה שלו" במילים אלו ממש (בעדה שלו מקובל לנהל יחסים עם יותר מאישה אחת) ופשוט אמרתי לו "אתה נשוי", אז אני חושבת שזה היה אמור לסגור מבחינתו את העניין הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)