מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה אני לא מצליחה להתגבר?מעין20/10/2012
נפרדנו לפני שנה, אחרי קשר מורכב ולא בריא של שנה. היו המון עליות וירידות, ברגעי השיא היה מושלם וברגעי השפל היה סיוט. כבר אז ידעתי שהקשר לא בריא אבל איכשהו משכנו והמשכנו להיות יחד. הייתה אהבה מטורפת, כזו שלא הרגשתי לפני ואני חוששת שלא ארגיש עוד...
אני יודעת שהוא לא טוב בשבילי, הוא בחור קנאי ולא סומך, הוא תמיד חשב שאני מנהלת דברים מאחורי גבו (מה שהייתה המצאה לגמרי שלו, אני בחורה מאוד נאמנה), ניסיתי בכל דבר להסביר ולהראות לו שאני שם בשבילו, תמיד, לא משנה מה. ואיכשהו תמיד חזרנו לאותן מריבות שהוא לא סומך עליי ושאני גורמת לו לקנא. הייתי צריכה להתחנן שיאמין לי שהוא הדבר הכי טוב שקרה לי ולמרות הכל הוא לא הצליח באמת להאמין...
החלטנו לסיים את הקשר עם הרבה כאב ואהבה בתחושה שלמרות הכל לא הצלחנו להתגבר על המכשולים. הרגשתי שהלב שלי נשבר לרסיסים והיה לי קשה לקבל שלמרות כל הרגשות העצומים שיש בינינו לא נוכל להיות יחד. איכשהו הצלחתי להרים את עצמי...
לפני כ4 חדשים עברתי לגור בעיר שלו ולאחר חודש יצרתי איתו קשר, ניפגשנו, אולי בכל זאת לראות אם יש עוד סיכוי... הכל עלה שוב, הרגשות החזקים ועם זאת הידיעה שיש דברים שעדיין לא נוכל להתגבר עליהם. "חתכנו" והלב שלי שוב נשבר לרסיסים.
ועכשיו אני כאן, בערך חודשיים אחרי... עדיין חושבת עליו ולא מצליחה להבין איך לא יכולנו לפתור כלום למרות האהבה הגדולה.
אני לא מצליחה להבין איך אחרי כל הקשיים, המריבות, "הסרטים" שהוא היה עושה לי על שטויות, אני עדיין חושבת עליו ולא מבינה למה כל זה נגמר... למה אני לא מצליחה להתגבר עליו ולהמשיך הלאה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיון שלי
eden21/10/2012קשה להתגבר כשאין סיבה מהותית. אין משהו אמיתי שאפשר להטיח בו אשמה - הוא בגד, היה אלים או כל דבר אחר שממש גורם לך לשנוא את הצד השני.
אבל הזמן במקרה שלך עדין לא עשה את שלו. הרי כולה לפינ חודשיים ניסיתם להחיות שוב את הקשר... אני מאמינה שרק הזמן, או מישהו אחר - יעזרו.
בינתיים, אולי כדאי לך לנסות להרים את הביטחון, ובאמת להאמין שמגיע לך יותר טוב. אני מאמינה שזה יעזור ויקל עם הזמן. אבל זה באמת קשה...
בהצלחה רבה... שיגיעו ימים טובים יותר, ומאושרים, וכמובן - האחד שישפר את המצב ובאמת יתייחס אליך כראוי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבה זה כואב...
דורית כהן22/10/2012מעיין היקרה, את מתארת אהבה מטורפת, שסביבה חווית חוויות נפלאות וגם קשות מאוד. אין ספק שאהבה עם עוצמות כאלו נכנסת "עמוק מתחת לעור", ונחרטת חזק מאוד בהמון מדורי זיכרון במוח. זה תפס נפח עצום מן ההווייה שלך, גם כאשר זה נמשך וגם כאשר נשבר ליבך עם הפסקת הקשר.
לכן, כמו שכתבה לך עדן, חודשיים זה זמן קצר...
קשר כזה יתכן שזה ייקח חצי שנה עד שנה להתגבר עליו.
ככל שיעבור יותר זמן, את תראי שהוא "תופס" לך פחות זמן מחשבות.
מה שיכול לעזור זה אם תהיי עסוקה מאוד, או תמצאי עיסוק חדש שילהיב אותך ואשר אינו קשור לדברים שעשיתם ביחד.
כמובן שמומלץ למצוא בן זוג אחר, אם כי הסיכוי שזה ירגיש לך טוב עם מישהו אחר בזמן הקרוב הוא מאוד קטן.
צר לי, אבל כמו שכבר אמרנו פעמים רבות:
אהבה זה כואב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)