לעבור לגור ביחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לעבור לגור ביחד
    ליאת
    21/10/2012

שלום, אני בת 25 וחבר שלי בן 28, ואנחנו ביחד כשנה וחצי, הוא גר עם שותף ואני עדיין אצל ההורים. בעוד חצי שנה אסיים את הלימודים ואני מתכוונת לעזוב את הבית ולגור לבד או לחילופין איתו...
    מבחינתי זה יהיה אידאלי לעבור ביחד אך אני לא יודעת איך לדבר על זה איתו, איך לפתוח את זה....
    אני מאוד מפחדת, איך מדברים על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעבור לגור ביחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה אזהרות...

דורית כהן
    22/10/2012

ליאת היקרה, לעבור לגור יחד זה עניין מורכב.
    ראשית עלייך לבחון בינך לבין עצמך עד כמה את יכולה לכלכל את עצמך ולהיות עצמאית כלכלית, כי חשוב שכל אחד מכם יחזיק את עצמו ולא יהיה תלוי בשני.
    שנית עלייך להביא בחשבון שמגורים משותפים מביאים את היחסים ל"מבחנים" רציניים וחשובים כמו היכולת לשתף פעולה ולקבל החלטות ביחד, להתחשב זה בזו בדברים הקטנים והגדולים, ויש גם מבחן קריטי לתשוקה המינית!
    כי כאשר גרים יחד צריך למצוא שיטות אחרות לעורר את התשוקה המינית. כל עוד לא גרים יחד, התשוקה מתעוררת באופן טבעי לקראת כל פגישה שנקבעת ביניכם.
    ברגע שעוברים לגור יחד, אין יותר "דייטים", ואחת התוצאות היא שנוצרפער בתשוקה המינית בין בני הזוג, כי יוצא שהאחד רוצה ובדיודק באותו זמן השני תיכנן לעשות משהו אחר וזה מופיע לו כהפרעה מסויימת...

בקיצור - אינני נגג לגור יחד, אבל ישלדעת את הקשיים ואת המבחנים לזוגיות.

לגבי העלאת הנושא:
    לדעתי עלייך להעלות זאת בתור משהו שאת שוקלת אך גם חוששת מפניו, ולשאול אותו מה דעתו, איך הוא מרגיש ביחס לכך, כי את רוצה לשתף אותו במחשבותייך, ולהיערך לקראת השנה הבאה.
    הרבה גברים נרתעים לעשות את הצעד הזה, וזה מעיד על חוסר בשלות להתמסדות מבחינתם.
    אני חושבת שעלייך להימנע מללחוץ, לבוא מצויידת ב"תכנית ב" ולדעת שאם הוא יגיד לך שלא מתאים לו - תצטרכי לחפש לעצמך מגורים עצמאיים, מבלי ללחוץ עליו.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו