מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נישואין במשברורדית22/10/2012
אני נשואה לבעלי 3 שנים ויש לנו ילד בן שנה. מתחילת הנישואים בעלי החיה מרים עלי ידיים וכל פעם הייה מצטער ומתנצל כל פעם שזה הייה קורה הייתי בורחת להורים שלי בתקווה שהוא יצטער וייתחרט לא לעשות לי את זה שוב אך זה החיה חוזר כל האלימות הזו פעם בשלושה חודשים.רק הורי ידעו מכך אפילו לא הוריו.הבאתי לכולם את ילדינו הראשון בתקווה שהוא יישתנה יש לציין כי בעלי ממש לא מתייחס אלי בכלל הוא טוען שהוא עובד הרבה שעות ונורא עייף. בכל פעם שאני רוצה לפתוח את הנושא על הסוגיות שלנו הוא בירי ואומר לי לא היום אני עייף הדבר פעם אחרת אמרתי לו שאני מעוניינת להציל את הנישואים האלו ושנלך ביחד ליועץ נישואין אז הוא אומר שחבל על הכסף ושהוא לא מאמין בזה.אני מאוד סובלת אמרתי לו שאני נותנת לו צ'אנס אחרון גם לאלימות שלו אחרת אזעיק את המשטרה. אנחנו כבר לא כל כך שוכבים אולי פעם בחודש בגלל היחס שהוא מפגין כלפי צו מאיים מקלל מרים ידיים פעם האחרונה הוא ניסה לחנוק אותי כמעט הוא אומר לי שאן לא נשכב אז הוא יעשה מהצד וזה מאוד פוגע בי וכל קשות.אני מבינה שהוא עובד קשה וכל יום שהוא חוזר אחרי העבודה הוא לא יושב איתי לדבר הוא מעדיף לראות טלוויזיה כי ככה הוא טוען הוא נח ואסור לי לדבר איתו כי אני מפריעה לואין לי אפשרות לבטא את עצמי בבית הזה אני מאוד מפלגת ממנו מההתקפות שלו דיברתי איתו על גט הוא לא מוכן בטענה שהילד צריך לגדול עם דמות אב בבית אני אובדת עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואין במשבר - תגובה
מוניקה הרשקוביץ22/10/2012ורדית יקרה,
נראה שחייך אינם פשוטים, בלשון המעטה, וכי למעשה את לגמרי לבדך בתוך הקשר הזוגי שלכם, הן מבחינת התחושה והן הלכה למעשה. לא רק שלא ניתנת לך האפשרות לחלוק, לשתף ולשוחח באופן פתוח וכן עם בן-זוגך את עוד נאלצת לשמור על דממה בעת שהותו של בעלך בבית, כדי שלא תפריעי לו לנוח מעמל יומו.
אינך זוכה מבעלך ליחס של כבוד, יחס לו את ראויה כבת-זוג, כאשת-איש ובוודאי כאדם. קולך אינו נשמע ולא משנה באיזו סוגיה מדובר, בעלך אומר לך גלויות כי אם לא תספקי את צרכיו הפיסיים כגבר הוא ימצא את סיפוקו מ"הצד", כפי שהוא ניסח זאת, ובנוסף לכל הנ"ל את חיה בפחד מתמיד מפניו לאור האיומים והאלימות אשר הוא מגלה כלפייך.
לאור התמונה אשר "ציירת" בפנייתך אני מבינה לגמרי מדוע פנית אליו בבקשה להיפרד. לגבי הטענה שלו, שהילד צריך לגדול עם דמות אב בבית, באופן כללי, אני לגמרי מסכימה אך במקרה שלכם כדאי מאוד שהילד שלכם לא ייחשף לדמות אב שכזו, דמות שלילית אשר אינה מהווה דוגמא חיובית, בריאה ונכונה אלא "דוגמא" שלילית לחלוטין.
כפי שאני מבינה זאת, תוכלי לפעול בשני ערוצים בו-זמנית. הערוץ הראשון הוא לפנות לשירותי הרווחה ולשתף אותם במתרחש בביתכם. אני משוכנעת שהם יעשו כמיטב יכולתם לסייע לך ולבנכם.
הערוץ השני הוא סיוע מקצועי עבורך ולמענך על-מנת שאת תוכלי להיפתח באופן גלוי, לשתף, להשמיע את תחושותייך, מחשבותייך ורצונותייך. איש מקצוע יוכל לספק לך תמיכה, הכוונה והדרכה ולתת בידיך כלים להתמודד באופן הנכון והמיטבי ביותר עם מציאות חייך.
תהליך מקצועי אשר יביאך להכיר בחזקותייך וביכולותייך ולעשות בהם שימוש נכון על מנת שתוכלי לעלות את חייך על הנתיב הנכון עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ורדית22/10/2012תודה רבה על המענה עזרת לא מאוד.רציתי לציין כי היום שוחחתי עם בעלי שיחה מאוד רצינית שבה אמרתי לו שבמידה והוא לא מפסיק להרים ידיים או לצעוק ולהקים את הקול בבית אני עוזבת את הבית והוא הבטיח לי ללכת לטיפול במידה וינסה שוב להכות אותי אני מאוד מבולבלת לא יודעת מה לעשות החלטתי לתת לו צ'אנס אחרון אני מקווה לא להתחרט שוב אני מאוד מקווה שהוא ישתנה מה את המייעצת לי ? תודה מראש ורדית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלה חדשה...
מוניקה הרשקוביץ22/10/2012ורדית יקרה,
ראשית, אני שמחה שהצלחת להפוך את הקערה על-פיה ולהוביל את הדברים כפי שאת רואה לנכון. הצלחת לנהל שיחה אמיתית ולהבהיר את עמדותייך באופן נחרץ. אמרת את הדברים ללא מורא, אמרת את מה שהיה על ליבך ובאופן שאינו משתמע לשתי פנים ובנוסף, הצלחת לגרום לו לסכים להיעזר באיש מקצוע.
כל הכבוד לך!
נראה לי שעשית נכון. הלו כבר מזה זמן רב רצית שהוא יפנה לאיש מקצוע. את רוצה להציל את הקשר שלכם, את הזוגיות, את המשפחה.
מאחלת לכם המון הצלחה!
אשמח באם תבחרי לחזור ולעדכן אותנו כאן בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ורדית22/10/2012תודה רבה על ההכוונה ועל המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)