מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי אשמח לעצהמבולבלת27/10/2012
היי כתבתי פה בעבר ומאד עזרתם לי אז..אני מנסה שוב. אני גרושה+1 ויש לי "חבר" בשנה האחרונה, ורצינו כביכול לעבו לגור ביחד (חיפשנו בחצי שנה האחרונה!). אנחנו אמורים לעבור השבוע, כבר יש חוזה והכול אבל נראה לי שהוא בכלל לא בכיוון ואני לא מבינה למה הוא לא אומר שהוא לא רוצה. למשל, הוא היה בכנס השבוע מטעם העבודה ולא התקשר וגם אני לא התקשרתי, ואחכ הוא רב איתי למה לא התקשרתי. או שאמרתי לו שכבר צרי לעבור השבוע אז שיקח יום חופש ונעשה את כל ההעברות והוא אמר לי שאין לו שום סיבה לקחת יום חופש ולא אכפת לו שזה יקח עוד כמה ימים עד שנעבור..או שהיום שאלתי אם ניפגש, הוא רצה אבל כביכול יכל רק בערב למרות שבדכ הוא פנוי כל היום. אז ביטלתי את היום בערב, והוא טען שבגללי לא נפגשנו כי הוא לא מספר 1 אצלי.. כל מיני שטויות שאם אני שואלת את עצמי מסתכמות לכך שהוא פשוט לא רוצה. מה עליי לעשות ומה דעתכם?לציין שכאשר שאלתי אותו טען שרוצה אבל אין לו גם בעיה להמשיך ככה ..האמת שאני ממש כועסת וגם מרגישה שאני ממש מבזבזת את הזמן איתו..תודה רבה על כל עצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אשמח לעצה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ28/10/2012מבולבלת יקרה,
ראשית, שיהיה בשעה טובה, בהצלחה ובאושר המעבר הזה למגורים משותפים. אני משוכנעת שהשהות המשותפת תעשה לכם ועמכם רק טוב.
בואי נתחיל במה שאת רוצה, כי את זה את יודעת בוודאות. אז...למיטב הבנתי, את רוצה לעשות את הצעד הזה ואת שלמה עם המעבר למגורים משותפים. לכן, מצוין שזה מתרחש, מעולה שמצאתם דירה שמוצאת חן בעיניכם ומשביעה את רצונכם ונהדר שהחלום שלך, לו המתנת הרבה זמן, קורם עור וגידים ומתממש.
"כנסי" לזה בהתאם לתחושותייך (את, בלי קשר למה את חושבת שהוא חושב ו/או חש). עשי למענך, למענכם ולמען ביתכם כפי שהיית רוצה שזה יהיה, כפי שראית בעיני רוחך, כי הנה ניתנת לך ולכם ההזדמנות להגשים את החלום.
באשר לבן-זוגך, אני משוכנעת שהוא רוצה בזה. אם הוא לא היה רוצה בזה זה לא היה קורה, היות ו"לריקוד" הזה צריכים שניים. אולי הוא חושש/מפחד ממה ואיך יהיה, אולי הוא חש שהמעבר הזה "מכניס" אותו לאיזושהי קפיצת מדרגה מבחינת המחויבות והאחריות שיהיה עליו לקחת על עצמו (וכרוב בני המין החזק חושש מכך...), אולי...את לא יודעת בוודאות מה עובר לו בראש ו/או בנשמה ולכן התמקדי בך, כי כפי שציינתי, את בהחלט יודעת מה עובר אצלך, גם בפן השכלתני וגם בפן הרגשי.
נסי לא ללכת איתו "ראש בראש". אם הוא לא פנוי ביום ופנוי בערב, היפגשו בערב, אם הוא לא מתקשר, התקשרי את. אל תנהלי איתו חשבונאות, בוודאי לא בשלב הזה כאשר הדברים מתחילים להסתדר כפי שרצית. תני לו תחושה שאת איתו ולצידו ולא נגדו.
לי נראה שהוא רוצה אבל מעט חושש. לכן, הושיטי לו יד ועזרי לו, עזרי לו להבין עד כמה המעבר למגורים משותפים טוב לו ועבורו ועד כמה נוכחותך ובתדירות גדולה בחייו טובה עבורו.
קבלי, הכילי ואהבי אותו, הוא זקוק לך עתה. התנהלות רכה ואוהבת מצידך תעמוד לזכותך בהמשך הדרך המשותפת שלכם בעתיד ולעת עתה תסייע לו להיות לך כפי שאת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

