מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע טובeden27/10/2012
אנחנו למעשה אומרות את אותו הדבר-אני מבינה שהיא לא בשלה (מבינה בזכותך כמובן, ומאמינה בזה – לפחות משתדלת). אם למעשה היא ירדה מהפרק בתור בת זוג, עד להודעה החדשה, אז למה לא להמשיך כרגיל? מה זה ייתן לי לשבת ולחכות לצעד ממנה. חברות דורשת את שני הצדדים. נכון שאני צריכה לראות מה היא עושה בשביל החברות, אבל אולי גם אני צריכה לעשות איזשהו צעד. מודה, הקטע הזה עם שלי, הקירבה ביניהן – עושה לי משהו בבטן.
אני אכן עסוקה בזה, אבל בסופש הכרחתי את עצמי להיפגש עם חברים. והאמת יצא ממש טוב. כל החבורה היתה אמורה לצאת, בסופו של דבר היינו רק אורי ואני. שמאז שהיא אמרה לי שהוא סתם מנצל וקצת העירה אותי, היה בינינו ריחוק כלשהו. היציאה איתו היתה ממש טובה. בגלל שירד לי ממנו הייתי הכי קולית – לא לחוצה על שום דבר, ובטח שלי מחשבות לכלום – כי גם רציתי קצת לשכוח אותה ולרגע להפסיק לחשוב עליה. ישבנו, שתינו, דיברנו המון, הכל זרם והיה מעולה. הלכנו אליו, שכבנו – והאמת, אני די שמחה על כך. כי אני ממש חייבת לשים אותה בצד. בשלה/לא בשלה, היא כרגע על תקן תפוסה, אני חייבת להמשיך. ומרוב שהיה לי כיף איתו אתמול, בא לי עוד ממנו כמו שהיה. זורם, בלי מחשבות, הכי אני בעולם (אמרתי דברים שלא חשבתי שאגיד, כאילו הייתי עם ביטחון מאוד גבוה ובגלל שאין שום דבר רומנטי אין סיבה לחשוב פעמיים מה אומרים, אין לי עניין להותיר רושם).
ושוב אני חוזרת – אולי אני כן צריכה לעשות צעד. סתם לסמס – הי, מה איתך? ולראות מה היא עושה. להרים לה להנחתה. ואחכ שוב לתפוס מרחק – כי אני את שלי עשיתי, עכשיו שוב אני מחכה לך.
מה את אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
eden28/10/2012טיילתי לי ברחבי העבודה עם חברה נוספת. נכנסנו לבניין מסויים ופתאום אני קולטת אותה יושבת עם אנשים בפגישה. באתי לעשות אחורה פנה אבל היא קלטה אותי. חברה שלי אומרת לי - מה קרה? את כולך לבנה... עשינו מה שהיינו צריכות בבניין, בדרך החוצה שוב ראיתי אותה, הלכה למשרד כלשהו. דיברנו ממש מעט ונפרדנו. ואז חברה שלי טענה שגם היא היתה לבנה...
מצד אחד - שמחה שהיא ראתה אותי מטיילת עם מישהי אחרת - למישהי אחרת יש לי זמן, אליה קצת פחות.
שמחה שפתאום נפגשנו ונראה מה יהיה עכשיו...
כשראיתי אותה, ממש החלפתי צבעים, לא הייתי מאופסת, צפו לי המון דברים בבת אחת. לא יודעת...
ובהמשך לתגובה הקודמת - אולי שווה לחכות למשהו ממנה, או שדווקא עכשיו כן ליצור קשר - מה נראה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי - תגובה
עדי בדיחי28/10/2012הי עדן,
כנראה המתח ביניכן גורם לכל אחת לחשוב מי תיזום הפעם את הקשר המחודש.
לנוכח כך שכבר נפגשתן ודיברתן מעט, אולי תנסי לסמס או לשלוח מייל, משהו שאינו קרוב מדי.
נסי לראות מה ילד יום ועדכני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי!
eden01/11/2012שלחתי מייל, התכתבנו קצת ונפגשנו לחצי שעה במהלך העבודה. היה נחמד, כאילו רגיל. לא היו לי פרפרים ולא כלום. היא מצידה מחמיאה על המראה שלי, ממשיכה לטעון שרזיתי... סיפרה קצת על החדשה, ודיברנו על כל מיני. היא אכן לא מוכנה לכלום... לא הייתי רוצה להיות במקום החדשה. האקסית איפשהו שם בראש שלה, ובטח גם איפשהו בלב במידה כזו או אחרת.
בשורה התחתונה, אולי סופסוף הבנתי עד כמה היא מתוסבכת ולא בשלה, ועד כמה היא אוהבת משחקים (שזה ככ לא החיים האמיתיים, לפחות לא בתדירות הגבוהה שהיא מחפשת). שמחה שאני לא במקום זוגי איתה, שמחה שלא היו פרפרים לפני/תוך כדי/אחרי.
לא מתכוונת לחזור לחברות נורמלית, אלא אם כן זה יבוא גם מצידה. ממשיכה להנמיך פרופיל - ומה שיהיה, יהיה.
והכי חשוב - תודה לך על הכלללללללללללל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי!!
עדי בדיחי01/11/2012הי עדן,
אני כ"כ שמחה לקרוא את מה שאת כותבת. טוב מאוד שנפגשתן, שלא הרגשת הרבה, טוב שדיברתן, נחמד שהחמיאה.. כן, היא לגמרי לא שם. היא בטח תגיע גם להבשלה מהבחינה הזאת מתישהו. ענין של תהליך.
אז בהחלט בישרת לי בשורות טובות היום, ואני שמחה על כך שהגעת למקום הזה- כל הכבוד לך, הכוחות הם רק שלך. היכולת לנתח, להבין, להתבונן- היא רק אצלך.
אני פה לכל עדכון וביקור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי!
eden01/11/2012הכוחות אולי שלי, אבל לא הייתי מגיעה אליהם ומגלה אותם לולא את!!!
לאחרונה חשבתי - וואי, איזו מסכנה עדי - כמה אני חופרת לה... ה-חופרת של הפורום... ויחד עם זאת, תמיד את עונה, תמיד בשמחה, עם המון כוונות טובות, ובעיקר - לא מתייאשת ממני...
האמת, כשסיפרתי על הילה קצת חששתי. חששתי שתחשבי - נו, השרוטה הזו - חצי שנה מדברת על המיתולוגי, עוד חצי שנה על החבר הכי טוב שלו, ובכלל זאת ההיא שישבה לה על הלב. אבל לא התייאשת ממני אף פעם - המון המון המון תודה!
מתוך השלוש שיכלו לענות לי, איכשהו "נפלתי" עליך, וזה בטוח לא סתם!
לא שאני מאמינה גדולה בצירופים כאלו ואחרים, אבל אני מאמינה שהדברים הם לא סתם, ולא סתם יצא לנו השידוך הזה. את מבינה אותי ככ, אני מרגישה שאני מדברת עם החלק ההגיוני שבי (שזה ממש נדיר, כי אני לא מכירה אותו בכלל). מרגישה כאילו אנחנו מכירות - וזה גם משהו - אני כותבת פה כבר המון זמן, ואת ממש זוכרת הכל - זה אדיר!!! את פשוט יודעת איך לגרום לי לראות דברים, לחשוב, להרגיש - והכי חשוב - להאמין בעצמי...
לעולם לא אוכל להודות לך כמו שצריך, וגם עכשיו אני יכולה לכתוב עוד המון... אבל באמת, המון המון המון תודה עדי, על הכל, ובעיקר על הסבלנות והעצות הכי טובות.
החודש אני אהיה גרושה שנה, ואני מרגישה, המון בזכותך, שהצלחתי להתקדם.
ואל תדאגי, זה לא מכתב פרידה, בטח עד יום ראשון כבר תחכה לך הודעה חדשה...
תודה תודה תודה!!!
שתהיה לך שבת מדהימה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן יקרה, הרבה תודה לך
עדי בדיחי01/11/2012שלום לך עדן,
תודה רבה מעומק הלב. אני שמחה לכוון ולהאיר את הנקודות.
אני מאוד מתרשמת מהיכולות הגבוהות שלך ובעיקר מהמודעות העצמית העמוקה- להתעמת גם עם מה שפחות פוטוגני, גם עם החלקים הפחות יפים שלנו. אני בטוחה שעבור הקוראים הסמויים והלא סמויים את מהווה מודל מיוחד של שיתוף, אומץ, כנות והרבה עשיה והתקדמות. גם אם קשה לך לראות את זה, כיוון שאת מאוד "בפנים", תהיי בטוחה שכלפי חוץ הדברים נראים אחרת.
לכן אני שמחה גם עבור האחרים שהם זוכים לכך.
מעניין שאת סוגרת שנה בתור גרושה, ובדיוק הגעת לצומת חשובה לא פחות בחייך - ההחלטה הבריאה שלך, יש לציין, לגבי הילה.
אני אשמח להמשיך לזכות ולחלוק איתך כל מה שתבחרי- הדלת פתוחה.
שוב תודה לך, ריגשת אותי בהחלט.
שבת נהדרת,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)