ילד רע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד רע
    שיר
    02/03/2008

אני בת 35 ונמשכת לטיפוס מסוג "הילד הרע" (אם זה המניאק או הנכה רגשית), כדאי לנסות "לתקן" אותו וזה מין סוג של אתגר בשבילי ושמתי לב שהרבה בנות נמשכות למי שרע אליהן למה קשה לי לאהוב את מי שרוצה אותי? בדרך כלל הם לא מושכים אותי פיזית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד רע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אבא שלך היה מניאק כנראה

שני
    02/03/2008

את נימשכת לטיפוסים שאת מכירה את ההתנהגות שלהם
    מילדות התנהגו אליך בבית כמו שהיום הגברים מתנהגים אליך. לכי ליעוץ ותבדקי למה את נמשכת אל הרעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוד בחיים–לתקן בעלי נכויות רגשיות

יהודית ברגמן
    10/03/2008

שרון יקרה!
    בגיל 35 הגיע הזמן לחשוב מה טוב לך ולא איך לתקן אחרים. מצד אחד ידועה התופעה שאנשים ציניים ורעים מצטיירים כאנשים חזקים ואולי לך יש משיכה לכאלה ואת מחפשת איש חזק ויכול להיות שאת נמשכת למי שלא רוצה אותך כי לא משלימה עם דחייה ומנסה להתחבב עליו. האם יתכן שזהו דפוס התנהגות מוכר לך מהבית מילדותך ואותו את שוב מחפשת – אב קשוח ?
    נסי לדמיין אותך עם אחד שתאהבי וגם יתנהג אליך יפה ושמראש יידע להרגיש ולרגש, כמה קל יהיה לך כשלא תצטרכי לתקן ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו