מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבעל רוצה להתגרש מה עושים?טלי30/10/2012
אני בת 26 נשואה 6 לפני כחודש אחרי מריבה בעלי סיפר לחבר שלו שהוא רוצה להתגרש ולי הוא לא אמר כלום פשוט החליט שהוא לא רוצה לדבר איתי כשבאתי לדבר איתו לראות מה קורה שוב לא רצה לדבר ואז לאחר כמה ימים חבר שלו בא וסיפר לי ואז דיברתי עם בעלי ושאלתי אותו אם הוא באמת רוצה להתגרש אז הוא אמר שכן שהוא כבר לא יודע אם הוא אוהב אותי ושניסיתי להמשיך לדבר לראות מה קורה הוא פשוט מתעלם לא יודע מה להגיד אני אוהבת את בעלי ולא יודעת מה לעשות אשמח אם תוכלי לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למצוא חלון מתאים לשיחה
עדי בדיחי30/10/2012הי טלי יקרה,
קודם כל מצער לשמוע מה שעובר עלייך.
אני מניחה שיש דברים מסוימים שאולי לא העלת פה, הקשורים לטיב מערכת היחסים הזוגית ביניכם. יש להסתכל על כל מרכיבי הזוגיות כפי שהיא ולנסות להבין מה בדיוק הרקע להחלטתו זאת. את בטח יכולה לזהות מה פחות או יותר יכולה להיות הסיבה- מה העלה בפנייך לאחרונה, אלו ויכוחים ופערים יש ביניכם ועוד.
כרגע ההמלצה שלי היא לקחת מרחק ולא להתקרב, גם לא לדבר על ההחלטה שלו, עד שאת מרגישה שהדברים קצת שוקעים ויש אפשרות לשיח יותר פתוח. אינני יודעת ולא פירטת מה טיב השקיפות ביניכם, והאם אתם יודעים לדבר פתוח זה עם זו. אם כן, יהיה קל יותר לגייס אותו לשיחה.
כך או כך, אנחנו לצערנו לא יכולים לשלוט על בן הזוג, לרבות החלטות קשות בבחירת המשך הקשר. אנחנו רק יכולים לנסות להבין מה הסיבות, ומה החלק שלנו בכל התהליך הזה. אבל לפני כל המסקנות וההשערות- נסי לשוחח איתו או לכתוב לו (בכתיבה יש יתרונות רבים), רק אחרי שמעט ירגע.
אשמח אם תפרטי מעט יותר על מערכת היחסים ואולי אוכל להתייחס הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)