הבעל רוצה להתגרש מה עושים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבעל רוצה להתגרש מה עושים?
    טלי
    30/10/2012

אני בת 26 נשואה 6 לפני כחודש אחרי מריבה בעלי סיפר לחבר שלו שהוא רוצה להתגרש ולי הוא לא אמר כלום פשוט החליט שהוא לא רוצה לדבר איתי כשבאתי לדבר איתו לראות מה קורה שוב לא רצה לדבר ואז לאחר כמה ימים חבר שלו בא וסיפר לי ואז דיברתי עם בעלי ושאלתי אותו אם הוא באמת רוצה להתגרש אז הוא אמר שכן שהוא כבר לא יודע אם הוא אוהב אותי ושניסיתי להמשיך לדבר לראות מה קורה הוא פשוט מתעלם לא יודע מה להגיד אני אוהבת את בעלי ולא יודעת מה לעשות אשמח אם תוכלי לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למצוא חלון מתאים לשיחה

עדי בדיחי
    30/10/2012

הי טלי יקרה,

קודם כל מצער לשמוע מה שעובר עלייך.

אני מניחה שיש דברים מסוימים שאולי לא העלת פה, הקשורים לטיב מערכת היחסים הזוגית ביניכם. יש להסתכל על כל מרכיבי הזוגיות כפי שהיא ולנסות להבין מה בדיוק הרקע להחלטתו זאת. את בטח יכולה לזהות מה פחות או יותר יכולה להיות הסיבה- מה העלה בפנייך לאחרונה, אלו ויכוחים ופערים יש ביניכם ועוד.

כרגע ההמלצה שלי היא לקחת מרחק ולא להתקרב, גם לא לדבר על ההחלטה שלו, עד שאת מרגישה שהדברים קצת שוקעים ויש אפשרות לשיח יותר פתוח. אינני יודעת ולא פירטת מה טיב השקיפות ביניכם, והאם אתם יודעים לדבר פתוח זה עם זו. אם כן, יהיה קל יותר לגייס אותו לשיחה.

כך או כך, אנחנו לצערנו לא יכולים לשלוט על בן הזוג, לרבות החלטות קשות בבחירת המשך הקשר. אנחנו רק יכולים לנסות להבין מה הסיבות, ומה החלק שלנו בכל התהליך הזה. אבל לפני כל המסקנות וההשערות- נסי לשוחח איתו או לכתוב לו (בכתיבה יש יתרונות רבים), רק אחרי שמעט ירגע.

אשמח אם תפרטי מעט יותר על מערכת היחסים ואולי אוכל להתייחס הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו