יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים
    אורלי
    31/10/2012

שלום רב,
    אני חד הורית גרושה כבר 12 שנה.
    לא יצאתי עם אף אדם מאז גירושיי וכאשר אני נזקקת ליחסים מיניים אני מעדיפה לעשות זאת עם הגרוש וקוראת לו פעם בשבועיים או חודש לעניין מיני.
    יש לנו 2 ילדים והם יודעים שבוא אביהם. מלבד זה אינני רוצה איתו יחסים חזרה מאחר והוא אדם ללא מחוייבות וללא אחריות, את שני ילדיי גידלתי לבדי , הגדול כבר בן 16, ועל שניהם הבטיח שישלם מזונות ולא שילם עד כה. כמובן זה לא רלוונטי, אב להמחיש את הנושא, תבעתי אותו בביטוח לאומי.
    בשנה האחרונה הוא בכל אקט מיני שואל מה קורה איתנו הלאה, ואם חוזרים להקים בית שוב יחד ואני נגד לחלוטין. זה אדם שכל חייו שיחק בהימורים ואף מטרנה לא קנה לתינוקות. אני יודעת שזה מהווה מן דוגמה עליי, איך אישה כמוני בכלל טורחת לעשות מין עם אחד כזה שזרק אותה ואת ילדיה, אבל אני גם חוששת מלהכיר ולצאת עם מישהו אחר ולקבל מחלות.
    אני פחדנית ולא אוהבת שינויים בחיים. אינני רוצה שום קשר איתו מלבד מין לסיפוק עצמי, ולא מעבר לזה. לעיתים אני שונאת אותו עד כדי תיעוב עצמי. איך אפשר לומר לו דבר כזה? אני לא רוצה שום קשר זוגי איתו ואם אומר לו זאת, הוא פשוט לא יבוא יותר גם לילדים שלו, זה היה גם סוג של תן וקח, אם לא היה קשר מיני בכלל, אז לא היה מגיע לראות את הילדים.
    מה עושים במצב כזה? אנא עזרתכם.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    31/10/2012

אורלי יקרה,

אם אני מבינה נכון, את למעשה רוצה לשמור על הקיים. כלומר, לשמור עם הגרוש שלך על קשר מיני בלבד, כאשר את זקוקה/רוצה ל/בכך. אם זה כך ואני מבינה נכון, אז למעשה את עושה זאת בהצלחה כבר 12 שנים. את כנראה יודעת טוב מכולם כיצד לשמור על הקשר במתכונת הקיימת.
    השאלה היא האם זה נכון עבורך...?
    בראייה שלי, למרות החשש שלך משינויים, כדאי לך לשקול לקחת החלטה אמיצה ונכונה עבורך ולנסות לצאת מ"מעגל הקסמים" הזה שיצרת (ונראה לי שאת חושבת כמוני).
    מילה לגבי החשש משינויים...(שוב) אם אני מבינה נכון, הזוגיות שלכם הסתיימה ביוזמתך היות ומצאת שהוא לא השותף המושלם, בלשון המעטה, לקיום זוגיות נכונה ובריאה ולגידול ילדים. כלומר, כאשר הגעת לתובנה שהוא אינו תורם ואינו מסייע בחרת לעשות שינוי, שינוי שמבחינתך היה לטובה. 12 השנים האחרונות בהן לא חשת בחסרונו של האיש עצמו הוכיחו כי לקחת החלטה נכונה אשר בעקבותיה עשית צעד נכון עבורך, צעד שבזמנו היווה שינוי משמעותי בחייך ובחיי ילדייך. אז....כפי שאני רואה זאת, כאשר את חשה שזה הדבר הנכון לך את בהחלט יודעת ויכולה לערוך את השינויים הנדרשים.
    היות וציינת כי לעיתים את שונאת את עצמך על כך שאת שומרת על הגחלת אך ורק לצורך הסיפוק המיני שלך אולי הגיע הזמן לערוך שוב שינוי. רק כאשר תנסי להיפגש עם גברים אחרים, להכיר ולהיפתח לזוגיות חדשה תוכלי לדעת האם זה באמת מפחיד או שהחלטת שזה מפחיד ואת אפילו לא מנסה.
    בנוגע למחלות, קיימות לא מעט דרכים לבדוק את הנושא ולהישמר.
    בנוגע לקשר של בעלך לילדייך, אם הוא אינו חש צורך להיות חלק מחייהם והיות וציינת כי הוא אינו מהווה דוגמא להתנהלות תקינה ונכונה, בלשון המעטה, אולי עדיף שנוכחותו בחייהם תהייה פחותה, בשלב זה על-מנת שהם לא יספגו הרגלים לקויים. בעתיד, כאשר הם יגדלו ובמידה והם יבחרו לעמוד עימו בקשר, הם יוכלו לעשות זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו