מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי אהבה בין המיניםמר בחור05/11/2012
שמתי לב שבחורות מקבלות הרבה יותר תשומת לב מבחורים כמו מתנות ויחס, ובדרך כלל הן לא מביאות יחס מעודף למישהו שהן לא מכירות..לעומת בחורים, וזה לא נראה לי הגיוני שאם אני לא מביא תשומת לב לבחורה אז אני יכול להיות לבד כל החיים, אבל בחורות לא צריכות לעשות כלום ותמיד יהיה מי שאוהב אותם..
אפשר הסבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקידים בחברה
עדי בדיחי05/11/2012שלום מר בחור,
אני מניחה שזה לא "מדע מדויק". יש את המנהג הקדום והשמרני, כי זכרים (גם בבע"ח) הם אלו הכובשים, המחזרים, חלק מהעינין זה תשומת לב ומתנות, מחוות ויחס מועדף כפי שכתבת. הנקבות לעומת זאת, מחכות לראות מי ינסה לכבוש אותן.. ולא עושות הרבה בעינין. נמצא יותר נשים, כנראה, שהן "הארד טו גט", גם על הרקע הזה.
כך שהחברה נשענת על אינספור אמות מידה שקשורות למגדר- נשים וגברים. מה התפקידים הלא כתובים של כל מין. חלק מזה, זה המקום המחזר והמקום המחוזר. ביחד עם זאת, יש בהחלט פעמים שבחורות תופסות את היוזמה ויותר מחזרות או יותר אקטיביות.. אבל למרות הקידמה, הליברליות והדור שלנו, נמצא את זה פחות.
ישנם עוד תפקידים בחברה כמו "המפרנס" - ויחד איתו כל עינין השוויון המגדרי- שעליו התחלת לדבר כאן.
אז זה ההסבר שלי לתופעה, ואני אשמח אם עוד משתתפים יביעו דעתם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)