מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר אמוןמאור06/11/2012
שלום רב,
אנחנו נשואים 12 שנה, אוהבים מאוד, יודע את זה, כבר שנה אני מסתובב עם הרגשה לא טובה שאשתי בוגדת בי, מפלרטטת וכו'. לא חושב שיש לה רומן או משהו כזה, היא לא נעלמת בערבים והיא דיי זמינה לי רוב היום, גם במיילים וגם ב SMSים, יש לפעמים שעה פה ושם שפתאום היא שוכחת את הטלפון בעמדה ולא עונה, זה לא אומר כלום אבל לפני כשנה לערך מצאתי אותה מתכתבת עם מישהו אחר ואף יצרו קשר טלפוני, היא אמרה לי שהם לא הגיעו לידי פגישה וזה היה מבחינתה משהו שלא היה אמור לקרות והיא מתנצלת עליו. אנחנו מכירים בהיותה בת 20 בסך הכול ולדעתי יש לה חסך מסוים ומחסור, אני מבחינתי מנסה להשלים את הכול אבל בטוח שלא יכול.
לדעתי גם סטוצים היו עושים לה את זה. למרות שהיא נהנת מאוד מהסקס בנינו והוא קיים במינון גבוה מאוד.
אני מבולבל ומעיק עליה ומציק לה ורוצה שתהיה זמינה לי כל הזמן היות ואני כבר לא בטוח בכלום, זו לא צורה להמשיך. לא יודע מה לעשות, איבדתי אמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות שמבוססות על מציאות?
עדי בדיחי06/11/2012שלום אורי,
לפי כל הסימנים לא נראה שאשתך הולכת לעשות משהו שיפגע במערכת היחסים שלכם. נכון, היא התמסדה בגיל צעיר, אך פנטזיות לחוד ומציאות לחוד.
לגיטימי שהיא תרגיש "מה היה קורה אילו היית מנסה עוד דברים", אך מכאן ועד לבצע הפער הוא עצום. היא יודעת כנראה עם מי התחתנה וכמה המערכת הזאת חשובה לה. יתכן וחסר לה משהו נקודתי או ספציפי בזוגיות שלכם ואת זה אפשר לברר מולה.
ההתנהלות שלך לבטח לא "מוסיפה" לאוירה, כיוון שהיא חשה כי איבדת בה את האמון. ובמקרה הזה זאת הליכה על חבל דק- כיוון שכשבן הזוג חש אותנו "לא איתו" ו"לא סומכים עליו" הנטיה היא לעשות דווקא או לגרום לעוד סדק באמון ובכך זאת הדרדרות, וחבל.
יש לבדוק מהם הגורמים שמפעילים אותך לחשוב כך, האם מדובר בתחושות נטו שלך מול מציאות שונה לחלוטין, או שמדובר במשהו אמיתי שאתה מתבסס עליו. לפעמים יש לנו תחושות לגבי בן הזוג, אבל הן משוללות יסוד. בד"כ אחרי שיחה כנה מלב אל לב, זה מתגלה, והרגיעה שמגיעה משמעותית ורבה. לכן הייתי מציעה לך לשתף אותה בחשש שלך, שאולי משהו לא מספיק, שאולי בגלל שהתחתנה כה צעירה היא רוצה משהו אחר- לספר לה מה זה עושה לך ולשאול אותה מה דעתה. אם תראו לנכון לפנות עם זה הלאה ליעוץ, זה יכול להיות רעיון לא רע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)