בבקשה תעזרי לי אני נואש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרי לי אני נואש
    טל
    15/05/2007

היי יש לי חברה 7 חודשים שאני מטורף עליה ברמות קשות אבל יש לי שריטה שזה לעשות דברים בכוונה ואני מאוד מאוד כן ברמת שאם עוברת לי כל מחשבה בראש אני מרגיש רע אם אני לא מספר לה אפילו אם סתם אני רואה מישהי ברחוב אני כאילו אומר לעצמי בכוונה לדמיין שאני שוכב איתה ואז אני הולך ומספר לה וכל זה קרה לגבי מישהי שהכרתי לפניה שהיינו סה"כ 3 שבועות ביחד והקשר נגמר למעלה משנה .3 ימים לפני שהכרתי את חברתי נפגשתי עם הקודמת שוב והיא הבהירה לי שזה לא יילך לא התבאסתי מזה והמשכתי הלאה לא חשבתי על זה יותר מידי למרות שרציתי לחזור אליה אז אחרי זה הכרתי את חברה שלי והיינו חודש ביחד והכל היה מדהים בכלל לא חשבתי עליה (חשוב לי לציין) רק לאחר ששאלה אותי אם באמת התגברתי עליה מצאתי את עצמי נובר בקשר הקודם םשהיה לי מתוך רצון לספק תשובות מאוד אמיתיות ולא להסתיר שום דבר (לפני חברתי הנוכחית יצאתי עם בנות אחרות ומעולם לא יצא לי לנבור בזה או לחשוב על זה בכוונה זה לא עניין אותי פשוט ) ובכל אופן מאז ועד היום זה כל הזמן רץ לי בראש ואפילו נפגשתי עם הקודמת ושום דבר לא היה שם זה היה פשוט מוזר אולי היה קשה לי לענות לעצי כי אם אני אראה אותה זה טבעי שאמורים להיות פרפרים מסויימים אבל חשוב לי מה דעתך מאוד אני לא מתעורר ובאופן טבעי חושב עליה או עם מי היא נמצאת כי זה לא עניין אותי ממזמן רק לאחר שחברה שלי שאלה אותי את השאלה הזאת התחלתי לחשוב על זה וזה כאילו שאני מזכיר לעצמי לחשוב על זה בכונה וזה כבר חצי שנה ככה !!!!
    הכנסתי לעצמי למודעות דברים שלא היו לי קודם לכן כמו אם הייתי רואה אותו מסוג מסויים אז כאילו הייתי נזכר בה או דברים כאלה ושוב אני מציין לפני זה לא היה לי בכלל מצב כזה הייתי בקשר עם בחורות ואפילו לא חשבתי עליה הייתי מספר להן על הקשר שהיה לי ולא יותר מזה לא התעכבתי בכלל על זה ואני אומר לחברה שלי תמיד שהיא לא תמצא מישהו כן ברמות שלי כי זה כבר ממש מטורף אנא ממך תגידי לי מה את חושבת זה ממש חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרי לי אני נואש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג של הפקת לקחים מהחברות הקודמת?

דורית כהן
    16/05/2007

טל שלום לך, סליחה על העיכוב בתשובתי.
    אתה מתאר מצב בו המחשבות על חברתך הקודמת הפכו להיות משהו שמטריד אותך באופן קבוע וצץ במחשבותיך בלי שיהיה לכך הסבר הגיוני כי אתה כבר לא אוהב אותה ולא מתרגש ממנה. לא ברור לך למה המחשבות צצות ומה עליך לעשות כדי שזה ייפסק. אתה מעריך שחלק מן העניין הוא איזה צורך חזק שלא הכרת קודם בעצמך- לספר ולחשוף כל דבר מול חברתך הנוכחית.
    יש לי הרגשה שאולי זה קשור למשהו ש"למדת" כתוצאה מן המערכת הקודמת. האם יתכן שחברתך הקודמת באה אליך בטענות לגבי דברים שאתה מסתיר ממנה? שזו היתה טענתה נגדך ובגלל זה היא הפסיקה את יחסיכם ולא הסכימה להמשיך? ואולי החלטת שמעכשו אתה חושף כל דבר בחברות החדשה, כדי למנוע טענה מסוג זה. אינני רוצה להמשיך כרגע את ההשערות שלי אלא אחכה לתגובתך. אם זה נכון, אמשיך שלב נוסף. אם זה לא נכון, אנסה לענות לך בכיוון אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תקראי

טל
    16/05/2007

לא זה ממש לא קשור לזה כי לא הסתרתי כלום זה היה סה"כ 3 שבועות של קשר הצורך הזה נבע רק ספציפית עם חברתי הנוכחית כי היא מאוד מאוד חשובה לי ומאוד רציתי להיות כן איתה בהכל חשוב לציין כי תקופה לפני שהכרתי אותה 8 חודשים בערך הייתי עם בחורות אחרות ומעולם לא התעכבתי על כך זה כאילו שאני עושה את זה בכוונה המחשבות הן לא מחשבות על "עם מי היא נמצאת עכשיו " או משהו בסגנון זה לא מעניין אותי כל מה שמעניין אותי זה להיות ודאי לגבי מצב שאם אני אראה אותה אני לא ירגיש כלום אולי פה הטעות שלי שאני צריך להבין שגם אם יהיה משהו זה לגיטי כי זאת מישהי שיצאתי איתה אבל אלה דברים שהכנסתי לעצמי לראש וזה פשוט הורג אותי כי זה משהו שלא היה קיים בכלל לפני ודווקא עכשיו שהגיע דבר ממש מושלם זה קרה לי אני מתנשק עם חברה שלי ובכוונה מדמיין כאילו אני מתנשק איתה (שאני אפילו לא זוכר איך זה להתנשק איתה !!!) דברים בסגנון הזה ואז עצם השבריר שנייה שחולפת המחשבה הזאת בראשי ולא סיפרתי עליה אני מרגיש כאילו אני מסתיר ממנה משהו אני מסתכל עליה וכאילו בכוונה אני מדמיין את האקסית ואני לא ממש מדמיין זה עצם המחשבה רק על זה אין לי שום כוונה שבאה ממקום טבעי שזה חסר או שאני רוצה
    תודה שענית לי מקווה שתגיבי גם לזה אני ממש שבור אני בעבודה חדשה עכשיו ואני לא מתפקד וכל החיים שלי מתמוטטים לי אני פשוט לא יכול עם זה היא עכשיו לא רוצה להיות איתי ואני כל כך רוצה להעניק לחברה שלי הכל מוכן לתת את החיים בשבילה בבקשה ממך תעזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שני כיוונים

דורית כהן
    16/05/2007

היי טל יקר,
    צר לי שזה מטריד אותך כל כך. האמת היא שאולי כדאי שתיגש לפסיכולוג כי כפי שאתה אומר זה משפיע מאוד לרעה על כל התיפקוד שלך. עד אז אנסה עוד שני כיוונים:
    1. אולי נשאר משהו לא נקי ולא גמור "לא שלם" בינך לבין אותה חברה קודמת. או אולי משהו בדרך בה גמרתם את יחסיכם. אולי זו פעם ראשונה שמישהי לא רצתה אותך וסיימה איתך? אולי יש עוד משהו שנשאר לך להגיד לה ולא אמרת? כל עוד יש דבר כזה הוא עלול "לנהל אותך" ולא לתת לך מנוח עד שלא תגיד זאת, או תכתוב לה, פשוט תוציא זאת מן המערכת שלך, כי אתה לא מצליח להוציא אותה מן הראש שלך.אגב, אני מסכימה עם מה שציינת שזה טבעי שאם תראה אותה שוב היא תעורר בך איזה ריגוש כי פעם בחרת בה בתור בת זוג וזה לא היה סתם, וכנראה שמערכת היחסים לא מיצתה עת עצמה מבחינתך.
    2. המחשבה שצריך כל דבר שעולה לך בראש לחשוף ולשתף היא בעייתית בעיני. אנחנו לא בנויים ביולוגית לשיתוף מוחלט, אחרת היינו כולנו קוראי מחשבות. לא סתם מתאפשר לנו לחשוב בפרטיות וגם לפנטז בינינו לבין עצמנו. ויש דברים שעדיף לא לשתף את בת הזוג הנוכחית כי היא בקלות עלולה "להיכנס לסרטים" מן המחשבה שהקודמת לא יוצאת לך מן הראש. אגב, אני חושבת שכאשר ממש הכל חשוף, לא נותר כל מיסתורין, אין מתח, אין אי וודאות, וזה מאוד עלול לפגוע בעוררות המינית, במשיכה המינית, בארוטיקה, שניזונה מקצת מתח ומיסתורין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו