איך להעביר שנפגעתי במסר מדויק?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להעביר שנפגעתי במסר מדויק?
    ליה
    03/03/2008

אני ובן זוגי יחד 8 חוד'. לפני כ-שבועיים קיבלתי ממנו את ה-הצעה...
    מאד שמחתי כמובן אבל החל מאותו רגע והלאה- התחילו לצוץ כל הפחדים/חרדות/ בעיות אפשריות. פתאם אני מרגישה חנוקה ומפחדת שמה אני הולכת לעשות צעד שאני אתחרט עליו אח"כ. בתחושה שלי- אני עדיין לא מכירה אותו מספיק ומעבר לכך- יש בו צד מסויים שמאד מפרע לי- צד של אגרסיביות שחלילה לא מתבטאת באלימות פיזית או משהו כזה כלפי- אבל כן מתבטאת בהתפרצויות זעם שעליי לא מקובלות. לא הייתי רוצה למצוא את עצמי עוד כמה שנים- עם ילדים -מתמודדת עם הדבר הזה ונשארת עם התסכול ...
    השאלה שלי היא איך להעלות את הנושא הכי בעדינות ובאופן שיובן כמו שצריך בכדיי להשיג את המטרה ולא ליצור מצב נוסף של מתח וכעס.
    אני חשבתי מאד על יעוץ זוגי ומפחדת שהוא לא יבין את זה ולא יקבל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החיפזון מהשטן

יהודית ברגמן
    03/03/2008

ליה יקרה! על פי דבריך, את לא בטוחה חד משמעית, מדברת ברמיזות ואפילו לא מעיזה להעלות את המילה במפורש על הכתב: "הצעת נישואין"...זה אומר דרשני! אם את לא מכירה אותו מספיק, וחוששת מהצד האגרסיבי שבו, אין לך סיבה להחפז להיענות להצעת הנישואין שלו. תאמרי לו שעדיין מוקדם לך לקבל החלטה כזו רצינית לחייך.לא חייתם יחד ואת מעוניינת להכיר אותו יותר. וכי 8 חודשי היכרות מבחינתך לא מספיקים. מטרידה אותי בעיקר בעיית התקשורת ביניכם. ההתלבטות שלך איך להעלות את השאלה, הפחד הגדול לפני שיחה איתו, שמא חמתו תעלה ,מתח ההכנה והשאלה שלך "איך להעלות את הנושא הכי בעדינות ובאופן שיובן כמו שצריך בכדיי להשיג את המטרה ולא ליצור מצב נוסף של מתח וכעס...."
    אל תיחפזי, ליה! הקשיבי לאינטואיציות שלך. הישמרי לנפשך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו