מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להעביר שנפגעתי במסר מדויק?ליה03/03/2008
אני ובן זוגי יחד 8 חוד'. לפני כ-שבועיים קיבלתי ממנו את ה-הצעה...
מאד שמחתי כמובן אבל החל מאותו רגע והלאה- התחילו לצוץ כל הפחדים/חרדות/ בעיות אפשריות. פתאם אני מרגישה חנוקה ומפחדת שמה אני הולכת לעשות צעד שאני אתחרט עליו אח"כ. בתחושה שלי- אני עדיין לא מכירה אותו מספיק ומעבר לכך- יש בו צד מסויים שמאד מפרע לי- צד של אגרסיביות שחלילה לא מתבטאת באלימות פיזית או משהו כזה כלפי- אבל כן מתבטאת בהתפרצויות זעם שעליי לא מקובלות. לא הייתי רוצה למצוא את עצמי עוד כמה שנים- עם ילדים -מתמודדת עם הדבר הזה ונשארת עם התסכול ...
השאלה שלי היא איך להעלות את הנושא הכי בעדינות ובאופן שיובן כמו שצריך בכדיי להשיג את המטרה ולא ליצור מצב נוסף של מתח וכעס.
אני חשבתי מאד על יעוץ זוגי ומפחדת שהוא לא יבין את זה ולא יקבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיפזון מהשטן
יהודית ברגמן03/03/2008ליה יקרה! על פי דבריך, את לא בטוחה חד משמעית, מדברת ברמיזות ואפילו לא מעיזה להעלות את המילה במפורש על הכתב: "הצעת נישואין"...זה אומר דרשני! אם את לא מכירה אותו מספיק, וחוששת מהצד האגרסיבי שבו, אין לך סיבה להחפז להיענות להצעת הנישואין שלו. תאמרי לו שעדיין מוקדם לך לקבל החלטה כזו רצינית לחייך.לא חייתם יחד ואת מעוניינת להכיר אותו יותר. וכי 8 חודשי היכרות מבחינתך לא מספיקים. מטרידה אותי בעיקר בעיית התקשורת ביניכם. ההתלבטות שלך איך להעלות את השאלה, הפחד הגדול לפני שיחה איתו, שמא חמתו תעלה ,מתח ההכנה והשאלה שלך "איך להעלות את הנושא הכי בעדינות ובאופן שיובן כמו שצריך בכדיי להשיג את המטרה ולא ליצור מצב נוסף של מתח וכעס...."
אל תיחפזי, ליה! הקשיבי לאינטואיציות שלך. הישמרי לנפשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)