מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיליתי שחברה שלי לא רוצה ילדים...אנונימי11/11/2012
היי,
אני יוצא עם חברה שלי כבר שנה וחודשיים, אף פעם לא דיברנו על להתחתן או ילדים... ולאחרונה גיליתי שהיא לא מעוניינת בילדים אף פעם... שנינו בני 28 גרים ביחד.
הטענה שלה הייתה שהיא לא מעוניינת בילדים ואין שום רצון להיות אמא...
אני מאוד רוצה ילדים, אולי לא עכשיו אבל בשלב מאוחר יותר כן...
הנושא קצת שקע ונעלם ואנחנו ממשיכים להיות ביחד... אבל התחושה הרעה שלי שיבוא יום ותעלה השאלה הזאת שוב...
אני לא יודע כל כך מה לעשות, אני מאוד אוהב אותה ואני לא יודע איך להמשיך מפה... להעלות את הנושא שוב? לחכות עוד כמה שנים ואולי הדעה שלה תשתנה? או שאני סתם ממציא לעצמי דרכים להתעלם מזה.... לדעתי שנינו דוחים את הקץ....
אשמח לשמוע עצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו הנושא הכי חשוב ומשפיע על האושר
דורית כהן12/11/2012אנונימי יקר,
מאוד חשוב שתנהל איתה שיחה ברורה על הנושא.
למה היא בדיוק מתכוונת? האם היא משתפת אותך שעכשו היא לא חשה שום תשוקה להוליד ילדים? האם היא נחושה בדעתה לא להוליד ילדים? נסה גם להבין למה.
יש בהחלט אנשים שנחושים לא להביא ילדים לעולם. האם יש לה דעה מוצקה? ממתי היא חושבת כך? אם זה עניין של כמה שנים טובות - זה חזק יותר מאשר אם זה עניין של החודשים האחרונים.
לדעתי זה נושא מאוד קריטי וחשוב בזוגיות, שאם לא ייפתר ביניכם - הוא ילך ויעיב יותר ויותר על הקשר שלכם. זה נושא הרבה יותר עמוק וכאוב ומשפיע על האושר האישי מאשר החלטות חשובות אחרות בחיים כגון החלטה על בחירה בקריירה, או הגירה לארץ אחרת, או חזרה בתשובה, להבדיל.
אני חושבת שאם מתברר לך שיש סיכוי שהיא לא תשנה את דעתה - ולך ברור שיבוא היום ותרצה שיהיו לך ילדים - על פער כזה צריך להיפרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)