התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • התייעצות
    עמי
    17/11/2012

    שלום
    אני ואשתי נשואים למעלה מ 20 שנה . הבעיה המרכזית בכל השנים היא אי קיום יחסי מין בצורה מספקת. לפעמים פעם בשבועיים אך לפעמים פעם בחודש חודשיים.
    היו כמה פעמים שאשתי רצתה להפרד ממני בגלל זה אך כל פעם איכשהו הצלחנו לגשר על זה בתקווה שיהיה טוב. זה לעיתים השתפר ושוב ממש לא היה בצורה מספקת כמו בני זוג !
    הבעיה היא אצלי שאני לא יוזם מעייפות וסתם בלי סיבה ברורה. אני מאוד אוהב את אשתי ורוצה להישאר איתה יחד ! כרגע היא מבחינתה אומרת שאין שום סיכוי לתת לי הזדמנות נוספת. היא מרוב הכעס לא רוצה לדבר איתי על כלום. לא לשמוע מה שאני אומר. לא כלום !!!!!! אני אוהב מאוד את אשתי ונמשך אליה , ואני יודע שאם תינתן לי ההזדמנות עכשיו לשיפור הזוגיות לא יהיו עוד הזדמנויות נוספות. היא לא מוכנה לתת לי הזדמנות והדבר היחיד שאיכשהו ביקשתי זה לחכות כשבועיים לראות מה קורה איתנו. ביקשתי לתת לי טיפה להתקרב אליה בתקופה הזו אבל היא ממש לא מוכנה. מבחינתה היא לא רוצה יותר לראות אותי . מבחינתי אני אעשה את הכל כדי לשקם ולהבריא את הזוגיות אך היא לא מוכנה לשתף פעולה ייעוץ זוגי לא מענין אותה כי היא אומרת שהיא נתנה לי מספיק הזדמנויות ועכשיו היא יותר לא מוכנה .
    שיחות שהיו לנו בימים האחרונים עם התחייבות מבחינתי לא יותר מדי מדברות אליה
    אני לא יודע כבר מה לעשות כדי לפתור את המשבר הזה שיש ביננו !!!!
    מה ניתן לעשות ?????

    תודה
    עמי

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו