מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותעמי17/11/2012
שלום
אני ואשתי נשואים למעלה מ 20 שנה . הבעיה המרכזית בכל השנים היא אי קיום יחסי מין בצורה מספקת. לפעמים פעם בשבועיים אך לפעמים פעם בחודש חודשיים.
היו כמה פעמים שאשתי רצתה להפרד ממני בגלל זה אך כל פעם איכשהו הצלחנו לגשר על זה בתקווה שיהיה טוב. זה לעיתים השתפר ושוב ממש לא היה בצורה מספקת כמו בני זוג !
הבעיה היא אצלי שאני לא יוזם מעייפות וסתם בלי סיבה ברורה. אני מאוד אוהב את אשתי ורוצה להישאר איתה יחד ! כרגע היא מבחינתה אומרת שאין שום סיכוי לתת לי הזדמנות נוספת. היא מרוב הכעס לא רוצה לדבר איתי על כלום. לא לשמוע מה שאני אומר. לא כלום !!!!!! אני אוהב מאוד את אשתי ונמשך אליה , ואני יודע שאם תינתן לי ההזדמנות עכשיו לשיפור הזוגיות לא יהיו עוד הזדמנויות נוספות. היא לא מוכנה לתת לי הזדמנות והדבר היחיד שאיכשהו ביקשתי זה לחכות כשבועיים לראות מה קורה איתנו. ביקשתי לתת לי טיפה להתקרב אליה בתקופה הזו אבל היא ממש לא מוכנה. מבחינתה היא לא רוצה יותר לראות אותי . מבחינתי אני אעשה את הכל כדי לשקם ולהבריא את הזוגיות אך היא לא מוכנה לשתף פעולה ייעוץ זוגי לא מענין אותה כי היא אומרת שהיא נתנה לי מספיק הזדמנויות ועכשיו היא יותר לא מוכנה .
שיחות שהיו לנו בימים האחרונים עם התחייבות מבחינתי לא יותר מדי מדברות אליה
אני לא יודע כבר מה לעשות כדי לפתור את המשבר הזה שיש ביננו !!!!
מה ניתן לעשות ?????
תודה
עמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)