בעיה בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות
    חגית
    04/03/2008

שלום
    אני ובן זוגי יוצאים כמעט שנתיים התכנון הוא להתחתן בשנה הקרובה אני סטודניטית ובן זוגי הוא איש קבע הבעיה היא בעתיד שנרצה להתחתן הוא מקום מגורים, בן זוגי רוצה להמשיך ולגור בעיירה שלו שהיא לא מפותחת בכלל ואני לא חושבת שאוכל להתקדם שם בכלל כל המשפחה שלו מתגוררת שם ולי מצידי אין שם אף אחד לא חברות ולא משפחה הוא מצידו אומר שאינו מוכן להתפשר אלא אפ כן נגור שם עד שאני יסיים ללמוד וימצא עבודה כך יהיו לנו שתי משכורות ונוכל לעבור לקום יותר נורמלי הבעיה שלי שאני לא רואה את עצמי במקום כזה והפחד שלי אם איני יסכים להישאר שם לזמן הזה האם אחרי שנתחתן הוא ישאיר אותי שם ולא באמת נעבור האם כדי להתחיל לסיים את הקשר? משום שאני לא רוצה להמשיך עם הקשר וז אחרי עוד תקופה ארוכה להיפגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתכון להרבה צרות

דורית כהן
    04/03/2008

חגית היקרה,
    נראה לי שלא ממש דיסקסתם עד הסוף את כל השיקולים סביב מקום המגורים. מנסיוני מול הרבה מאוד זוגות - מגורים בצמוד למשפחת הבעל הם מתכון להרבה צרות בתחילת הזוגיות! במיוחד כאשר את מלכתחילה נגד העניין.
    אני מציעה שתקיימו על כך עוד שיחות ואפילו קחו שעת ייעוץ זוגי בנוגע לכך אם לא תצליחו להגיע להסכמה. הנזק שיכול להיות מכך שאת תיכנעי לדעתו - עלול להיות גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו