אני בצרה רצינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בצרה רצינית
    ורדית
    04/03/2008

אני נשואה קרוב ל-21 שנה יש לי בעל שתלטן בצורה מוגזמת, ראיתי את זה כל הזמן אבל האמנתי שעם הזמן והרבה אהבה זה יעבור.
    וככה חלפו להם השנים ואיתם השחיקה. היום הילדים בגילאים מתבגרים ואני כבר לא מסוגלת לשתוק לא פעם ניסיתי בטוב בצעקות בחיבה בצניעות ברמזים בכל מיני דרכים ואני פשוט לא מצליחה להגיע אליו. ושוב אני נשברת ואני אומרת אין דבר זה יעבור אלא שהאימרה הזאת נוגדת לאופי שלי.
    בכל מריבה רצינית שאני מוכיחה אותו יש את אותה תשובה "ככה זה אני לא יכול להשתנות בואי נתגרש"
    עלי לציין שבבית הוא מתפקד 10 הילדים אוהבים אותו למרות הקשיחות והקשות שבו יש לו חסרון אחד קטן "כל עוד הולכים איתו ושומעים את דעתו הכל בסדר ברגע שיש התנגדות הבית מתהפך"
    לבסוף.............

הרמתי ידיים, ואני הולכת לקראת גירושים והאמינו לי יש רכוש לא קטן ואני מוותרת על הכול לטובת האישיות שלי , הבטחון והשקט הנפשי . אבל אני עדיין קשורה אליו ואולי אפילו אוהבת אותו , פשוט נמאס לי לוותר
    האם אני ברך הנכונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בצרה רצינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוח שאת בדרך הנכונה לך J

מירית
    04/03/2008

למה אתם נפרדים כשהאהבה עוד קיימת אני לא מבינה. זו שטות לעשות את זה בלי שתנסי לפעול לתקן עם עזרה מיקצועית. ניסתם פעם ללכת לייעוץ? לפגישה אחת לפחות! עם 10 ילדים לפרוש ככה. את מי את מנסה לחנך. כולם ייפגעו מהמעשה הזה שלך. תחזרי בך ולכו לטיפול זוגי. אני מאמינה שאם את עוד קצת אוהבת אותו בסוף עוד תעשו ירח דבש בחתונה שנייה אם תהיו בפגישת יעוץ מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעד כה גורלי דורש יעוץ

דורית כהן
    06/03/2008

ורדית היקרה, באמת כמו שכתבה מירית - לא סיפרת האם ניסיתם ייעוץ זוגי. הדברים שאת מתארת ניתנים לטיפול!!! האם את מוכנה להיעזר בייעוץ? האם הוא מוכן? החלטות כאלו, הבאות מאוד ממקום רגשי, לא נכון לקבל כך. שאת - נמאס לך ואילו הוא - אולי מתוך גאווה גברית אומר לך - לא מתאים לך - תתגרשי ממני. נסו כמה פגישות ואם לא יהיה שיפור תוכלי להרגיש הרבה יותר שלמה עם הצעד הכל כך גורלי שאת עושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוני כמוך......מבינה אותך מאוד.

מירי
    11/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו